Kecsmét Történelmi Főtere ismét olyan eseménynek ad teret, amiért érdemes kimozdulni otthonról.

 

Marothy Veronika barátunk felajánlását olvashatjátok az alábbiakban: Ingyenes gyógyító hetet hirdetek a Magyar Földre Mozgalom facebookos tagjainak.

 

Kedves barátaim!

Ennyire hülyék hogyan lehetünk!? Én nem tudom. De az ember ilyen! Ne gondolja senki, hogy csak ebben az esetben voltak valakik ennyire ostobák.

 

Kedves jelen-lévők!

Nem tudhatom, hogy ki hogyan érezte magát a hétvégi találkozón, de meg kell, hogy mondjam én nagyon jól. Persze ez a mostani alkalom valóban nem csak a "lazulunk" című felvonás volt, és talán nem is baj ez.

 

Úgy látszik az oltások népszerűsítése nem az egyetlen célja a Bill és Melinda Gates Alapítványnak.

 

Kedves barátaim!

Nagy örömmel tölt el, hogy hamarosan már a tábor láthatatlan falain belül lehetünk együtt.

 

Az Onion nevű szatirikus lap a CIA saját projektjének nevezte a Facebook közösségi portált.

 

Soha ne feledjük, hogy miként a kést is használhatjuk ugyanúgy evésre mint ölésre, a legtöbb eszköznek hasonlóképp megvan a maga "napos" és árnyoldala!

 

Az Európai Unió ismét sorsdöntő csúcsot tart a héten. De most már tényleg.

 

Ahogyan Feri is említette pár nappal ezelőtti írásában itt a változás örök, és minden pillanatban zajlik.

 

Szeretek fényképezni, mert az mindig emlékeztet arra, hogy az életünk pillanatokból áll.

 

Idén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre az Egyesült Magyar Ifjúság (EMI) délvidéki részlegének éves nyári összejövetele!

 

FankaDeli és az Ismerős Arcok zenekar közös munkájának gyümölcse pár perce landolt a videómegosztókon!

 

Hamvas Béla (1897-1968) nem titkolta sohasem, hogy lenézi a bolseviki rendszert.

 

Kedves barátaim! A változás semmit nem hagy érintetlenül. Biztos vagyok benne, hogy érzékelitek ezt a saját házatok táján. De talán azt is, hogy ez a ház: Egy ház.

 

A napokban megnéztem Denzel Washington új filmjét a Safe House-t. Nagyon tetszett és érdekelt is, mivel valós CIA módszerek vannak benne.

 

"A rejtett igazság nem tesz szabaddá. Csak amit kimondunk...Ugyanaz az anyánk, az Anyaföld az, ami éltet mindannyiunkat, és mind belőle élünk.

 

...és ismét feltekintek az Égre... Miért érzem ennyire, de ennyire mélyről jövősen, hogy nem lehet az az igazság, amit belénk akarnak táplálni nagyobb hatalmak..

 

Mit eszik a családod heti szinten? Megdöbbentő lehet, hogy milyen jelentős eltérések vannak a között, hogy viszonylag “hasonló” nemzetek milyen étrenden élnek.

 

Mivel rendkívül fontos információnak tartom, ezért osztom meg ezt a cikket veletek - főleg azoknak, akik nem értik, miért emlegetjük állandóan Izlandot pozitív példaként!

 

Vincenzo Cosenza évente kétszer, júniusban és decemberben frissíti az általa szerkesztett világtérképet, amely a közösségi oldalak népszerűségi megoszlását mutatja be.