Felesleges lenne hosszú, bölcselkedő mondatokat fűzni az alábbi videóhoz, hiszen pont arról szól, hogy Te "magad" éld meg a saját magad módján.

 

F. E. Eckhard Strohm az Akasha-krónikából – az emberiség közös emlékezettárából – nyert tudás révén ábrázolja Atlantisz első korszakát.

 

Következzenek a sokak által "reklamált" képek! Köszönjük mindenkinek, aki ott volt velünk és köszönet Ferinek is a gondolatokért, melyeknek hajtásai remélhetőleg gyümölcsöket is fognak majd teremni - rajtatok keresztül!

 

„A második akadály a meditáció ösvényén az örökké csapongó elme. Még egy percig sem ülhetsz nyugodtan, csendben, mert az elme folytatja csapongását:

 

Valóban a germán gepidák szolganépei a székelyek, akik felmenekültek a hegyek közé és ebből "fejlődött ki" a ma élő székelység?

 

Nem sikerült a (kar)hatalomnak újból megakadályozni újabb pár tucat önkéntes magyar ember gárdistává avatását, bárhogyan is próbálkoztak.

 

Kedves barátaim! Jóval több jelentkezés érkezett az akcióra mint amire számítottam. Ezekben a pillanatokban kapjátok meg a pontos leírást! 

 

Többször értekeztünk már az utóbbi időben megsokasodott napkitörések kapcsán, de talán "lerágott csontnak" mégsem tekinthető a téma.

 

A Kodály köröndön kezdtünk a fővárosi Jobbik rendezvényén, majd a Millát és a Deák téri, "nagy jobbikos" megemlékezést is megnéztük.

 

Fiatal véreim, határokon innen és túl, idegen föld elhagyatottságában, az otthoni kényszerűségek sivárságában, rabságban, elnyomatásban, ahol csak vagytok: hozzátok szólok.

 

A címben szereplő kis videó sorozatról készült egy elemző videó.

 

Kedves olvasók! Szerintem a legtöbben tudjátok, hogy mennyire sokat példálózom a Csillagok háborúja című filmmel.

 

Kedves olvasók! Martin Csaba barátom egy pályázatra készített filmet (IDE kattintva), melyben én is segédkeztem, és most arra kérlek, hogy szavazz a filmre, ha tetszik!

 

Kedves olvasó! Hogy mit fogsz gondolni az új dalomról, nem tudhatom. Talán a legszomorúbb számomnak hiszed majd, pedig valójában a legvidámabb. 

 

A "Milla" elnevezésű neoliberális szerveződés által rendezett versengésben így lett ő a köztársasági elnökjelölt.

 

Kedves barátaim! Itt a tavasz és szeretném ha belátható időn belül elkészülne az első "igazi" Magyar földre mozgalmas póló!

 

Sokan talán már tegnap észrevették a FankaDeli topicból, vagy éppen a facebook oldalamról, hogy megérkezett egy új dal!

 

Évek óta figyelem a hazai és a külföldi rap szcénát, ennek ellenére nem vagyok szakértője a témának, arról nem is beszélve, hogy nem is igazán értek a magyaron kívül más nyelvet annyira, hogy a zene üzenetét pusztán hallgatás útján megértsem. Van azonban olyan is amihez nem kell nyelveket beszélni, hogy megértsek.

 

Isten nem valamiféle uralkodó, aki a felhők tetején ül aranytrónuson, s onnan
ítélkezik emberi mértékkel.

 

Mostantól amikor Microsoft terméket vásárolunk a gyógyszeripart és annak globális céljait is támogatjuk.

 

A NIKE Kobe System legújabb reklámja már az amatőrök számára is szemmel látható Illuminati jelképekkel és utalásokkal van tele!