Néhány összefüggés, melyeken érdemes elgondolkodni tán:

 

(A Mesterrel jártam - 7.)

 

Érdekes tükröt tart egyesek számára a "MILLA" s(z)avazása...!

 

Miután Magyarországon szorgalmas kezek plecsniket nyomkodva bőszen bélyegeznek nácinak fűt-fát, hulljon le a lepel egy újabb hasonszőrűről!

 

Bizonyára az itteni látogatók túlnyomó többsége tud már a most szombati nagyszabású, FankaDeli + Hungarica + Székely Vér konstellációban tartandó közös koncertről.

 

A Viva TV, a Hír TV, a kereskedelmi rádiók után a Kuruc.info is beállt a sorba: indexre tették FankaDeli-t!

 

Sokak gyermekkorának elválaszthatatlan kísérője volt estéről-estére a TV Maci, például rögtön magamat is beleértve.

 

Miközben évek óta úton-útfélen azt halljuk, hogy a kínai gazdasági csoda ennyi meg annyi százalékos növekedést produkál, ennek "áráról" vajmi keveset tárnak elénk.

 

A tegnapi napon végre elszántam magam, hogy egy sérülésemből adódó nyolc hónapos kényszerpihenő után újra edzésbe álljak...

 

Kedves olvasók! Talán nem lehet eléggé hangsúlyozni, hogy milyen minőségű és nagyságú átverés ami a só körül zajlik!

 

"..Ekkor, persze eszembe sem jutott az, amit már olyan jól megértettem, mikor a Mester mondott egykor, tanításában nekem: — Csak a balga nem fél soha.

 

Miközben naponta sulykolják belénk mind külföldön, mind belföldön, hogy nekünk így meg úgy kéne követni Európát, az európai normát, illetve hogyan kell "európai módon" kezelni bizonyos helyzeteket, immáron egy olasz kutató is érdekes dolgokra bukkant.

 

Eddig 50-en tiszteltek meg azzal, hogy A piros ruhás nő című dalt egy SMS fejében letöltik.

 

"Hívjátok egyszerűen csak "LeGreen"-nek!" (utalva a környezetvédelemre, egy kis angol szójátékkal) - javasolják az amerikai újságok.

 

Hétről-hétre érkeznek a különböző hírek az internettel kapcsolatos szigorúbb felügyeletről, adatkezekésről, stb-stb.. Utoljára a Google új "szűrőjének" ötletéről, ill. az ún. "PIPA" törvényekről hallhattunk. Most itt egy újabb!

 

(A Mesterrel jártam - 5.)

 

Mi számít cenzúrának? Mi számít összeesküvés-elméletnek? Az alábbi fejlemények ilyen és hasonló kérdéseket vetnek fel bennem...

 

Hírnevét elsősorban nem a saját nevén megjelent versei alapozták meg, hanem a Végvári aláírásúak. Ezek a versek az összeomlás utáni legelső idők leghatalmasabb szellemi dokumentumai.

 

  Egy mondhatni friss filmben, ami idén került bemutatásra, a megszálló démon magyarul beszél.  

 

„Magyarországot biztonságpolitikai kihívásnak tekintjük, mert az Európai Unió értékközösségre épülő rendszerét vonják kétségbe, illetőleg azt az értékközösséget, amely összefogja Amerikát és Európát” – mondta David Gordon, az Eurasia Group főigazgatója, a CIA volt vezetője az alapblog.hu-nak.

 

A helyi pénzek elterjedése jó jel: soproni kékfrank, rábaközi tallér és mosoni korona után következhet a balatoni korona.