Az utóbbi hetek egyik slágertémája a magyarországi médiatörvény, és az itthoni sajtó függetlenségének lábbal tiprása.

 

Meglepő hír látott napvilágot napjaink könnyűzenei "sztár előadói" kapcsán!

 

Még ilyet! Inkább tekintsétek meg ezeket a büszke arcú hazafikat és honleányokat! Beszédes tekintetek..

 

Karácsonyi ajándékként megkaptam a Rovás Alapítvány 2012-es naptárát. 

 

Cikksorozatom első része, bár nem is gondoltam volna, vélhetően elért az "érintettekhez", legalábbis az alábbi történetből ez derül ki számomra.

 

A tovább mögött kezdjük a videóval!

 

Karácsonyi ajándékként megkaptam a Rovás Alapítvány 2012-es naptárját.

 

Vigyázat, az alábbi beszélgetés megmosolyogtatóan amatőr íze sokszor inkább hasonlít egy ilyesféle paródiához, mintsem komoly és tudományos oknyomozáshoz.

 

A Szép is... ...jó is! című kalózrádió műsorunk 6. egyben szilveszteri adása felkerült a Letöltések alá!

 

Magyarország Népe Front vs Magyar Nemzeti Front vs Magyar Népfront?

 

- a szó szoros értelmében! A Bükkszentkereszten élő Szabó Gyuri bácsit a legtöbben csak "a füvesemberként" ismerik.

 

A civilizációnak nevezett őrület, amikor (hamarosan) a saját kardjába dől, az ingerküszöb megszűnik létezni.

 

Érdekes beszélgetést nézhettek meg alább, egy "nagy nevű" katolikus pap, Osztie Zoltán atya - aki ráadásul a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnökeként van jelen a stúdióban - és a Kurultaj főszervezője, Bíró András Zsolt antropológus között.

 

Cikkem amúgy sem lesz hosszú, de már rögtön az elején ki kell hangsúlyoznom, hogy a felületes elme számára úgy tűnhet támadom a kuruc.infót, pedig valójában jobban védem mint a saját "munkatársai".

 

Kedves olvasóink! Figyelmetekbe ajánljuk, hogy a Kapcsolat menüpont alatt lévő e-mail címek megváltoztak! Mától új elérhetőségünk van! 

 

Igen! Elindult az SP valóságsó, melyről ugye azt állapítottuk meg Varga B. Tamással legutóbbi rádiózásunk alkalmával, hogy talán egy fokkal jobb lesz mint a Győzike Show. De tényleg az?

 

Egy pár hete mi is feltettük azt a KÉRDÉST, ami most egy amerikai bíróságon is elhangzott: mik ezek felettünk?

 

Egy barátomtól hallottam ezt a kifejezést és nagyon megtetszett. Valószínűleg a legtöbb olvasó látta e filmeket, de ha valaki mégsem, mielőbb "lásson" hozzájuk! 

 

Néhány hete érkeznek hozzám levelek e témával kapcsolatban, mióta Deniz feltette a youtube-ra új klipjének werkfilmjét, melyben úgymond "tőlem idéz". 

 

A legtöbb ember nem hisz nekem, hogy mennyire pokoli a helyzet az egész világban, és azt végképp nem hiszik el, hogy az idők végéhez érkezünk el. 

 

Egy kis olvasnivaló Szabó Judittól, mely érzésem szerint sokakban nyithat új ablakokat és újra csak azt bizonyítja: nem minden az, aminek elsőre látszik!