Kihúzzák alóluk a létrát, autó üti el őket, pokolra jutnak... A „bűn”, „büntetés”, „pokol”, „ördög” témakörök megszállott ismételgetésén túl, a kisiskolások számára készült vallás tankönyvek nem ritkán súlyos fenyegetésekkel és átkokkal nevelnek. Állítólag keresztény erkölcsre. Az intézményesített, robotikus-tömegvallás már önmagában elég szörnyű, nemhogy efféle szennyel megspékelve, ami alighanem egy életre ezekbe a gyerekekbe ég..

 

Itthonról haza.. Mint azt a fórumon már láthattátok, szervezünk egy látogatást Erdélybe. A terv az, hogy egy olyan falusi, családias helyen szállunk meg, ahol kicsit betekintést nyerhetünk az ottaniak életébe. Ha érdekel titeket ez az út, kérlek jelezzétek a fórumban! Természetesen bárki jöhet.. Amint lehet, frissítjük ezt a cikket, hogy még pontosabbá tegyük a tudnivalókat..

 

Kedves jelen-lévők!

Talán többen láttátok, hogy Richárd egyik friss bejegyzése nyomán keserédes "eszmecsere" bontakozott ki a fórumban, melyhez úgy láttam jónak, ha ilyen "webkamerás" formán szólok hozzá.

 

Egy biztos, ha az ősök tudása elvész a valódi kertészeti megoldásokkal együtt, akkor maradnak a multik az összes E betűvel, adalékanyaggal és a GMO-val.. és azt etetnek meg velünk, amit nem szégyellnek.

 

A következő találkozó helyszíne és megváltozott időpontja: március 27. (péntek), Örs Vezér Tér, 18:30 perc. Pontos címet az mfinteraktiv kukac gmail.com e-mail elérhetőségen lehetséges megérdeklődni.

 

Egyszer volt valami közös ügyért kiállás az Eurovízión.. Kagylócska Kolbász oké, de Gáza Izraelnek felháborító. Boggie, vagyis Csemer Boglárka képviseli 2015-ben hazánkat az Eurovíziós dalfesztiválon, Bécsben. A fesztiválra kijutásakor azt a dalt énekelte, aminek a címe: Wars For Nothing - magyarul: Háború a semmiért.

 

Az egyik legszórakoztatóbb spirituális és tudományos dokumentumfilm! A tudomány is eljutott odáig, hogy mindenfajta tekintetben befolyásol minket a környezetünk, sőt, a környezetünk környezete is befolyásol minket. Innen könnyű eljutni a gondolatig: valójában nem létezik az egyén, mind egyek vagyunk. Nyilván, külön testünk van, de a lét nem csak a látható dolgokra korlátozódik!..

 

A "fenntartható agrárkörnyezet" kifejezést, avagy ahogy annyiszor hallottam, "sustainable agriculture" nagyon szeretik hangoztatni megfelelő fórumokon, előadásokon.

 

Szenzációhajhász címnek tűnik, azonban nem az. Természetesen meghalt mára a sokak által legnagyobb magyar költőnek titulált ember, aki verseivel képes volt egy szabadságharcot létrehívni.

 

Kedves barátaim! Íme hát egy kis ízelítő, hiszen ma éjfélkor indul a végső, mondjuk úgy "türelmi hét" és utána már csak a nyomdára kell várnunk!

 

A román lapba, Ilie Șerbănescu írt elemzést, amelyet a kolozsvaros.ro közölt magyarul. A neves közgazdász és egykori reformügyi miniszter (1996-98) szerint az ország új elnöke nem kerülheti meg, hogy Erdély és a Regát folyamatos távolodásával foglalkozzon.

 

A következő találkozó időpontja és helyszíne: március 13. (péntek), 19:00 óra, Örs Vezér tér.

 

Ősi hagyomány Magyarország déli vidékén, Mohácson a busójárás. A mohácsi sokácok messze földön ismert népszokása, a busójárás idejét a tavaszi napfordulót követő első holdtölte határozza meg. Régen Farsangvasárnap reggelétől Húshagyókedd estéjéig tartott a mulatság.

 

Kezdtük nyilakkal, atom lett belőle, megszületsz hitellel, meg oltással belőve. Jogaid vannak, de kötelező menned. Ez nem a te harcod, de mégis a te életed. Kreck új albumról új dal mutatkozik be, ami az Eretnek nevet viseli: "Nehéz ügy, de a világnak van egy ilyen oldala is!

 

A fórumon már sokat emlegetett interaktív beszélgetéssorozat első alkalmára február 27.-én, pénteken kerítünk sort Budapesten, az Örs vezér terén.

 

Tudjuk, hogy minden Nyugati és magyar fősodratú firkász jobban tudja, hogy mi folyik Ukrajnában, mint akik közvetlenül átélik. A cikkben szereplő két videó egészen átfogóan, első kézből megadja a választ arra - amit leadni sem mernek - hogy mi folyik ott valójában...

 

Kedves jelen-lévők!

Nem tudom mit kell ilyenkor pontosan mondani, de talán valami olyasmit, hogy örömmel jelentem, hogy blablabla... de amúgy tényleg! Szóval összejött aminek össze kellett!

 

A Magyar Családellátó Szolgálat szervezésében Király Roland és Tóth Gábor élelmiszeripari mérnök Élelmiszeripari átverések - Tényfeltáró beszélgetés címen előadást hirdet Kecskeméten a Homokbányai Kollégium Gasztro vendéglőjében.

 

A nagy igényre való tekintettel újra rendelhettek Magyar Földre pólókat a következő két hétben. Aki szeretne pólót, az ne húzza túl sokáig a rendelést, mert hosszabb ideig nem lesz lehetőség rá. Az árak, méretek és a megrendelés formája nem változott.

 

Ugyan nem mai a hír, hogy itthon a közösségi oldalakat is figyeli a Zsidó Ügynökség és a Tett és Védelem Alapítvány dolgozói azért, hogy kiszűrjék az antiszemita bejegyzéseket. Az akkori új iroda megnyitóján a zsidó szervezetek képviselői és politikusok elmondták, hogy Magyarországon antiszemitizmus van, szerintük ezt bizonyítja a volt nyugati téri hanukija megrongálása is többek között.

 

""Hagyjuk ezt, hogy együtt szeretetben...". Mindig azt hittem, hogy a tudatosság fejlődik, de sajnos elég sok gát szab határt ennek. Biztos láttatok az életetekben olyan embert, aki ugyanazokat a köröket futja, és újra meg újra rosszul csinál valamit. Gondolom ti soha nem tettetek ilyet még. Aki viszont így keveri a lapokat az egész biztos, hogy nem fejlődik, sőt még az is meredek kijelentés lenne, hogy stagnál." - Olvasható Kreck blogján.

 

A táborból biztosan többen emlékeztek Balázsra, vagy ismeritek is őt személyesen.. Ha követitek az eseményeket, akkor nem is kell túl sokat magyarázni, hogy mi is az üZENEt, és hogy mi az üzenet. Elkészült az első kisfilmük, "A kezdetek" címet viseli. Mára kicsit kikopott a társadalomból a komolyzene, leginkább a színházban, az operában és hasonló helyeken találkozni ezzel a műfajjal, de azért egy híresebb filmzene hallatán sokan felkapják a fejüket.