2014-09-30 21:37

Közeleg október 6, nemzeti emléknapunk. Miközben nyomják a sódert az iskolában és a tv-ben, az emberek figyelmének fókuszpontja leginkább ide fog csoportosulni, márcsak a kokárda miatt is! Ha valamikor, akkor most érdemes megosztani e felvételen elhangzó információkat az interneten, továbbadni barátnak, családnak, szomszédnak, munkatársnak, osztálytársnak, tanárnak... mert ilyenkor az igazság, mint villám az égen csap be a kollektív tudatunkba, ami közös!

 

Sokan még ma is csak bambán néznek, ha azt mondjuk nekik, hogy nem nézünk tv-t. Az meg hogy lehet? Miért? Ezekre a kérdésekre bárcsak 7 milliárdnyi válasz lenne. Az egyik legtermészetesebb, hogy a világ valósága sokkal jobb, főleg, ha hozzászólhatok...

 

Köszönjük mindenkinek a segítséget! Sajnos a kislány eltávozott közülünk.

 

..hanem odamenni… megcsinálni és látni az eredményét. „Kedves barátaink és figyelmes figyelők! Talán sokan hallottak már közületek a "72 óra kompromisszumok nélkül" elnevezésű háromnapos, országos, szociális akcióról, melynek célja, hogy a fiatalok, elsősorban a középiskolás és az egyetemista korosztály szánjon egy hétvégét arra, hogy segítsen másoknak.

 

Morvai: Ki védi meg a gyerekeket? „Tisztelt 444.hu Szerkesztősége! Portáljukon a mai napon jelent meg a Ha nem lett volna a gyerek megverve, akkor nem lennénk itt című film első része, amelynek témája Érpatak helyzetének bemutatása. Az anyag egészéhez nem, azonban a gyermekvédelmi hatósági tevékenységről szóló részhez ezúton szeretnék hozzászólni...

 

Kedves Barátaink!

Egy újabb találkozóra szeretnénk invitálni benneteket, ahol lesz FankaDeli és PIT fellépés, beszélgetés, barátkozás és minden, ami egy jó "magyarföldrés" bulihoz kell...

 

Tudjátok drága barátaim, néha el tudok keseredni, mikor látom, hogy nem hallgattok sem rám, sem másra, és csak végigfut rajtatok az élet... nem élitek meg kölcsönösen egymást. Bizony. Te az életet... és az élet téged!

 

Rövid tárgyalása a cikkszerkesztésnek a magyarföldre.hu oldalon. A tapasztalatok és a megfigyeléseink azt mutatják, hogy az oldalt rendszeresen felkeresők rengeteg hasznos ismerettel rendelkeznek és olvasnak egyéb weboldalakon értékes tartalmakat, amiket célszerű lenne itt is megosztanunk..

 

Kedves barátaim! Minden alkalommal megígérem magamnak, hogy egy ráérős kipihent napomon nekiülök... és írok néhány gondolatot, mert úgy érzem nem árt - legalább ilyen módon megpróbálni összefogni azt ameddig elértünk az egymáshoz való közeledésben.

 

Néhány hónapja jelentkezett nálam Bézz akiről, akkor még nem tudtam semmit. Felkért, hogy keverjem ki az új lemezét, és én meg is tettem ezt.

 

Tűzijáték, kirakodás, karnevál, fellépések és színpad, minden van minden évben ezen a napon, mi szem szájnak ingere. De miért? - Általában, és mint ez az "ünnep" is olyan, mint egy kép. S e képnek van kerete, azt kitölti, megfeszül rajta a vászon.

 

Egy másik lehetőség közeleg, valakinek pedig egy másik esély.. FankaDeli koncerttel egybekötött Magyar Földre Mozgalom Találkozó. Akik a táborban jártak már, kaphattak képet arról, hogy milyen a légköre egy körünkbeli eseménynek.

 

Kedves jelen-lévők! Ismét elérkezett egy másik pillanat - ahogy lenni szokott - hogy közreadjuk az aktuális fellépés-sorozat helyszíneit és időpontjait, valamint Feri személyes "bevezetőjét", invitálását.

 

Kerékpárosok figyelem!
A tavalyi évhez hasonlóan megrendezzük második biciklis túránkat augusztus 15-17 között.

 

Kedves jelen-lévők! Az alábbiakban Király Roland (Magyar Családellátók) sorait idézzük a Magyarok Országos Gyűlésének "dolgával" kapcsolatban, mely az én személyes véleményemet is tükrözi!

 

Elkészült Kreck új videoklipje "A nap felkel reggel" címmel!
Különösebb hozzáfűznivalónk nincs. Teszteljétek, mert érdemes!

 

Vérteskethely - Különleges párlat készül Szarvas Tibor Vérteskethely szélén található pálinkafőzdéjében. A gépésztechnikusból lett pálinkafőző olyan növényt tesz szíverősítőjébe, amelyet máshol tűzzel-vassal irtanak: parlagfüvet.

 

Kattog a cséplőgép, ha erős férfikezek hajtják. Fokozódik a hangulat is, ha nem csak szorgos, de lelkesítő a társaság. Megtalálja a helyét férfi, nő, gyermek: az erős az ügyesnek segít, az ügyes az erősnek, és végül együtt örülnek.

 

Inkább horrorfilm, mint dokumentumfilm. Vonakodva teszem ki a weboldalra ezt az összeállítást a brutalitása miatt.

 

Egy kis ínyencség 1985-ből - a magyarországi helyzetekről, a VHK-ról, a punk műfajról, a népzenéről, a halálról mint olyanról, és az Élet élni akarásáról.

 

Kedves jelen-lévők! Igen. Szeretem ezt a kifejezést, mert sokszor úgy érzem sok-sok jelet adunk egymás számára az életben - és ahogy az évek során történt, Andival mi is füstjeleket adtunk nektek, hogy "van ilyen is a világon", amit Magyar Földre Tábornak hívnak. 

 

2014. Június 20-21-én Gömörpéterfalván a Barantavölgyben megrendezésre kerül a “II. Ősök sarjai ünnepe”. A felvidéki rendezvényen a Magyar Turán Alapítvány segít a kiállítás szervezésében.