2014-04-21 07:08

Cliven Bundy, az amerikai Nevada állambeli farmer földjeit az amerikai kormány 2014 április elején megpróbálta elvenni – de nem is akárhogy, több száz katona kirendelésével. Az elkobzási művelet viszont így is kudarcba fulladt – és az sem akárhogy. Az ügy az ENSZ "szabadságcsökkentő" projektjének nyílt, erőszakos megmutatkozása, és az amerikai szabadságharcosok erőszakmentesen megnyert ütközete.

 

Elvonulást szervezünk férfiak részére, önmagunk kutatása, a férfiélet szakaszai és feladatai azonosítása végett. Erőpróbákon veszünk részt és közös lelki gyakorlatokat folytatunk. Együtt keressük az okokat, amik miatt megkopni látszik a férfiak spirituális gyakorlata, törekszünk a férfi lelkiség felelevenítésére, megerősítésére.

 

"Az elmúlt időszakban sokan kérdezték, hogy kire fogok szavazni ezért úgy döntöttem, közzé teszem választásom." Géczy Gábor tollából.

 

Magyar Földre Mozgalom találkozó és beszélgetés interaktív jelleggel. 2014 kivételes év - legalábbis Magyaroroszág tekintetében biztosan - ugyanis idén április 6.-ára esik a bolondok napja idehaza.

 

Valóság vagy kreált valóság: stúdióban vették fel, vagy valódi? - Ha tényleg a végére akarunk járni, rájövünk, hogy kevés esélyünk van ezt eldönteni ebben a digitális őrületben.

 

Az Élet és Tudomány 2009. évi 13. számában olvasható volt egy figyelemreméltó és lebilincselő írás Gerald Hüther professzorral, aki az egyik legismertebb német agykutató és neuropszichológus. Közérthetően elmagyarázza, mi történik a gyerekek agyában, amikor tévéznek vagy számítógépeznek.. ..ami nyilván egyszer ránk is igaz volt, vagy igaz..

 

Kedves barátaim! Az ígéret szép szó! Egymillióhoz érkeztünk, így hát itt a videó is! Drága feleségem készítette. Őszintén remélem, hogy élvezni fogjátok és titeket is meg tud nevettetni amellett, hogy mutat az életünkből és az album készületeiből egy falatkát!

 

Évek óta mellőzöm a mikrohullámú sütő használatát, de összejövetelek alkalmával szívesen rágcsálunk pattogatott kukoricát, így egy utolsó szögként a mikró koporsójába utánajártam, hogy hogyan is lenne érdemes elkészíteni ezt a tökéletes csemegét természetesebb formában.. 

 

Hírnevet és pénzt, vagy pénzt és hírnevet? "A párnahuzat aranyból, de nincs kibélelve." Az biztos, hogy szinte bárhova megy az ember, öntik a nyakába a... "a mutatom a fukkot". Szinte! Ha ránézünk egy hallgatottsági toplistára, az egyszeri ember el is sírja magát a szellemi színvonalon.

 

Szeretnél RFID chipet a bőröd alá? Én személy szerint soha nem engedném, de sokan vannak, főleg a fiatalok körében, akik semmi rosszat nem látnak ebben. Az RFID chipeket és a többi testen vagy testben hordható technológiát egyre több, magát „fejleszteni” kívánó fiatal tartja trendinek.

 

Az Apple megerősítette, hogy jelezték az arizonai kormányzónak, hogy meg kellene vétóznia a nemrég elfogadott "melegellenes törvényt". A törvény kimondja, hogy az üzletek, éttermek tulajdonosai eldönthetik, hogy beengednek-e melegeket üzlethelyiségeikbe. Pár cégóriás viszont már is közbeszólt, érdekes eredményekkel.

 

Az olyan bátor zsidó, vagy inkább zsidónak született emberek, mint David Cole volt az, aki oknyomozóként járt Auschwitzban. Neki "köszönhetjük", hogy 6 millió halottból hivatalosan 1 millió "lett". Már itt az elején nehogy fennakadjunk a számokban..
A revizionista zsidó történész, David Cole 1992-ben interjút készített Dr. Franciszek Piperrel az auschwitzi Állami Múzeum igazgatójável "A Holo-legenda avagy az auschwitzi gázbuborék" címmel.

 

Az Európai Bizottság (EB) múlt év végén benyújtott egy törvényjavaslatot az Európai Parlament és az Európai Tanács elé, melyben a felvilágosult bürokraták meghatározták az „Európában idegenhonos özönfajok elleni küzdelem okait és alapvető feladatait.” - Többek között annyira aggódnak az emberekért, valamint az olyan védett állatokért, mint a szarvasbogár, hogy a komplett akácpopulációt kivágatná.

 

Tükör. Ismerhetünk iskolai történelmet, amit okkal lehet a valóságot elferdítőnek nevezni, hazugságnak. Csak egyetlen, és talán sokadlagosnak tűnő dolog, hogy a finnek 2003-ban átírták a történelemkönyveiket, ahol kifejezetten ezt tanítják: A magyarok NEM rokonaink!

 

Hamvas Béla úgy fogalmazott: "mindenhol tengely van." - Egy rövidebb összefoglalás a vallásokról.. egy nézőpontból. Címszavakban: Kelet és Nyugat, misztikusok, bud(dh)ák, Jézus, spiritualitás, belső út, a duális világ, elmeprogramozás, jelen, múlt, jövő, végül de nem utolsó sorban a tudomány.

 

Kedves jelen-lévők!
Elérkezett a pillanat, hogy közre adjuk a tavaszi fellépés-sorozat helyszíneit és időpontjait. Ez a FankaDeli-turné a "Betonból Erdőbe" nevet viseli, és a cím – mint megszokhattátok – most is olyan tartalmat takar, aminek meg fogunk és érdemes megfelelni!

 

"Ki dönti el, hogy élsz vagy halsz? Ne válogass abból, amit készen kapsz! Ki dönti el, hogy halsz vagy élsz? Nem változik semmi, csak a név!" Oldalunkról letölthető és YouTube-on hallgatható a Kopott tollak c. új album, valamint olvashattok a közelgő Pit&Masker fellépésről is részleteket!

 

Az anti-cionista rabbik egy nem túl ismert nézőpontot hoznak fel: a judaizmus szerint nemhogy állama, földje sem lehetne a zsidóknak. Izraelt és a cionizmust tartják felelősnek a zsidógyűlölet kialakulásáért.

 

Elkészült Betkó első szólólemeze, az Útravaló. Tartalmas szövegek, kellemes alapokra.. ez aztán nagyon ritka! Bizony, még léteznek emberek, akiknek két sorát nem csak egy-egy hangzatos rím köti össze, mint a mainstream zenék legjavát!

 

Kedves jelen-lévők!
Hamarosan esedékes egy találkozó Budapesten, ezért kérem aki érintett szavazzon az alábbi linken, hogy melyik időpont megfelelő számára!

 

"Beszélek egy kicsit az LSD-ről. Meglepő, hogy ezt Magyarországon kábítószernek hívják. Máshol nem. Lehet, hogy ez egy nyelvi hiba. Az alkoholt nem annak hívják, pedig szerintem az alkohol kábítószer, mert az úgy elkábít, hogy nem vagyok az eszemnél.."

 

Biztosan hallottuk már a televízió, újság, egyszóval média által hirdetett igét, hogy: Flourid tartalmú fogkrémet használjon! Na de miért is mosunk méreggel fogat?