Adatlap (MViktor)
Felhasználónév:
MViktor
Név:
Makai Viktor
Lakhely:
Mohács
Regisztrált:
2011-09-29 22:07:02
Üdvözöllek kedves Látogató!

Makai Viktor a becsületes nevem, Mohácson lakom ami az országunk Dél-Dunántúli részén a Duna bal partján található, a Horvát határhoz közel.
Mindenkinek van egy története honnan indult... Az én történetemnek illetve szakmai jártasságomnak amiben igyekszem minden nap helyt állni az egészen kis koromban kezdődött. Igazából máig nem ért véget, hiszen Az informatika a fejlődés terén csak piciket lép hónapról hónapra, és évről, évre. De megannyi változást követni szinte lehetetlen, ha valaki nem foglalkozik vele kellőképpen.
Munkámat tekintve, egy informatikai szervizben dolgozom, eléggé jártasnak érzem magam az informatika világában. igyekszem helytállni, és napra kész lenni az IT világában. Szóval bármilyen kérdésed lenne ne félj kérdezni.
Rendszergazdai-elágazású végzettségemet tekintve, szeretek minden új dolgot megismerni, kitanulni, alkalmazni.Tapasztalataimat szívesen megosztom bárkivel.Legyen szó szoftveres, és hardveres, témáról akár elméleti, gyakorlati síkon is! Nem csak a mezei PC-k világában vagyok otthon.

Az alábbiakban ismertetném mely készülékekkel volt már dolgom és mihez értek:

-Xbox,PlayStation konzolok: javítás, módosításra előkészítés,tuningolt kezelőszoftver telepítés,konfigurálás, alap dash frissítés, játékok telepítése, egyéb konfiguráció,Hardveres tuningok.

-navigációk: szoftveres cseréje/frissítése, Térkép adatbázis frissítése, firmware frissítés, kijelző javítás vagy csere, akkumulátor csere stb.

-routerek, hálózati eszközök: beállítása, szoftverének cseréje(firmware) és unbrickelés (téglából készüléket varázsolni).

-Telefonok: javítása, beállítása, szoftverezése(root, Főzött rom telepítés, navigáció telepítés), Unbrickelés;

-Mindenféle alkatrész, csecse-becse beszerzés,csere(Belföld, külföld);

-szoftveres migrációk(pl.Windows Update, és Meghajtó (Driver) csomag integráció telepítő készletekbe);

-Recovery lemez, vagy lemezkép készítés.

Ezek mellett foglalkozom a szoftveres és egyéb buherálással is(pl. J-tag, HBCD fejlesztés)!

Szabad időmet a barátaimmal töltöm, illetve zenét hallgatok, kerékpározom,motorozok, fórumokat olvasok, olykor verset is írok.

elérhetőségem: viktor.makai@gmail.com
Feltöltött képek