Adatlap (Mejosz)
Felhasználónév:
Mejosz
Név:
Dianovszki Dominika
Lakhely:
Romhány, Nógrád megye
Regisztrált:
2015-03-27 15:52:06
Megpróbálok rövid lenni :)

Dominika vagyok (jobb szeretem a Domit:)) 20 éves. Az Északi-középhegység dombjai közt nőttem fel, egy pici kis faluközségben, Romhányban.
Amióta az eszemet tudom, mindig a rajz és a digitális technológia világa kötötte le a figyelmemet. Így hát nem nehéz kitalálni, hogy szabadidőmben sokat foglalkozok rajzolással, no meg a fotózással és a videókészítéssel/vágással.
2008-9 környékén alakult egy kisebb társaságom (mely igazából közeli rokonjaimból állt össze) s megalapítottunk a KABDVB (Kicsi A Bors De Vannak Barátai) filmes csapatunkat, kikkel szabadjára engedve a fantáziákat, mindig kitaláltunk valami elfoglaltságot magunknak:) Azóta a csapat kicsit elavult, de ha minden jól megy majd, újra nekivágunk a haboknak! ;)
Kis ízelítőt tudok ajánlani még az ókorból, a kezdetekből: https://www.youtube.com/user/BlueMoonlightVideos

A rajz és a videókészítés mellett, kedvelt cselekvéseim közé tartozik a darts, az íjászat, a hagyományőrzés, valamint a családi elfoglaltságok, túra a természetben! Szeretek segíteni másoknak:)

Kis UP.: Jelenleg a Budapesti Metropolitan Egyetem művészeti ágán tanulok, képgrafika szakon, melyet rövid időn belül felvált majd a tervezőgrafika. A videózással és a média designnal a későbbiekben is szeretnék mindezek mellett foglalkozni, de valószínűleg nem tanulmányi ágon, hanem hobbiként, önerőből:) .Munkáim egy részét itt tudjátok megtekinteni:
https://www.behance.net/mejosz

Amihez értek tehát:

- grafikai kivitelezések ( digitálisan is ) (PhotoShop,PaintToolSAI, Illustrator, InDesign)

/Lemezborítók, plakátok, logók megtervezése vagy akár egyszerű kép rajzolása kérésre/

- videó készítés, vágás, kivitelezés (SonyVegas Pro típusok, Adobe termékek)

/Kisfilmek, Videoklippek, StopMotionok, Mozgóképek tervezése, felvétele, vágása/

- számítógépes információk, tanácsadás stb.

/ Alapfokú számítógépes ismeretek, szoftverek, programok telepítése, felmerülő általános pc hibák korrigálása stb./

A zene fontos tényező az életemben, ( attól függetlenül, hogy sajnos semmi érzékem ehhez az ághoz :D ) műfajától eltekintve bármit meghallgatok, aminek üzenete is van!

Elérhetőségeim:

dswhitepaw01@gmail.com
https://www.facebook.com/myosh05

Tel.: +36 30 847 9027
Feltöltött képek