Adatlap (Yurma)
Felhasználónév:
Yurma
Név:
Körmöndi Balázs
Lakhely:
Regisztrált:
2011-11-20 19:34:44
Sziasztok!Körmöndi Balázsnak hívnak, Debrecenben születtem, de balatoni gyereknek tartom magam életem nagy részét Tapolcán, a tapolcai medencében töltöttem, jelenleg külföldön élek és dolgozok.

Sok mindennel foglalkoztam az életembe, több különböző iskolát végeztem, de egy biztos pont mindig volt és van az életemben ez pedig a sport, és annak szeretete. Soha nem sportoltam versenyszerűen, mindig a saját örömömre csináltam, elsősorban a kerékpározás kötött le ezen belül a hegyi kerékpározás (nem hiába a tapolcai medencében éltem), mostanában kezdek áttendálni az országúti kerékpárra. A kerékpáron kívül a másik fő sportom a futás, és nem hagynám ki az úszást sem (ebben vagyok jelenleg a leggyengébb ). A futást 2éve kezdtem komolyabban venni, lassan haladok vele, sérülések értek, nem a futás végett. Dolgoztam egy rövidebb időt értékesítőként az ország szerintem legjobb triatlon boltjában, így van jó rálátásom a használható termékekre.

Amiben tudok segíteni, ha valaki most kezdi el a sportot azt tanácsokkal tudom ellátni, és akár szívesen nyomon követem a fejlődését, reális célokat tűzhetünk ki közösen amit segítek elérni. Akár azt tűzte ki, hogy elkezd mozogni, vagy hogy megcsinál egy 5, 10km-es futó versenyt, akár fél, esetleg egy teljes maratont Tudok segíteni a futócipő a megfelelő futóöltözet kiválasztásában, a megfelelő edzésterv kialakításában. Ezt nem csak a futás vonatkoztatásában, hanem a kerékpározással kapcsolatban is.

Keresetek nyugodtan, valamit biztos tudok segíteni.Elérhetőségem:

https://www.facebook.com/kormondi.balazs
Feltöltött képek
Még nincs feltöltve egy kép sem!