Rovat: Hírek - 0
Útjára indult az első lemez! Elérkezett ez az idő is, elkészült az első DEV lemez, mely a Békésen harcolj címet kapta. Az album 20 számot tartalmaz, vegyítve régebbi és teljesen új zenékkel. Elsőként személyesen a Magyar Földre Baráti Találkozón szerezhették be a jelenlévők...


Miért Békésen harcolj?

Azt gondolom, hogy addig amíg belül nem csendesedünk le, amíg megfojtanak a gátlásaink, programjaink, addig nem lehetünk hatékonyak az élet bármely területén. Mindenki frusztrált, hordozzuk gyermekkori fájdalmainkat, könnyen bedühödünk és csak dobáljuk (jó esetben) a szavakat. Én az a harcos szeretnék lenni, aki tiszta szívből mindent megtesz magáért, társaiért, a természetért, hozzájárul ahhoz, hogy együtt egy jobb világot építsünk. Ezt csak úgy lehet, ha nem valami ellen, hanem valamiért teszünk, békésen harcolunk (példát mutatunk) és ha kell, odacsapunk, megbecsüljük azt, ami nekünk adatott.

Ez az album rólam szól, a tapasztalásaimról, hibáimról, érzelmeimről... épp ezért rólad is, hisz annyira egyek vagyunk, hasonló utakat jártunk be az életünk folyamán. A szándék minden dalnál bennem van és volt, hogy megpróbáljam az általam felfedezett kiskapukat megosztani veled, hogy máshogy is lehet.

Szeretnél belehallgatni a lemezbe? 

Készítettem egy kis videót, melyben minden dalból hallhattok kis részletet. 
Amennyiben meghozta ez a kis ízelítő a kedved, a következő pontban olvashatsz a megrendelés menetéről.

 

Megrendelés


Aki ismer, az tudja, hogy nem vagyok a pénz rendszer legfőbb szellemi támogatója, de jelen pillanatban ez az egyik legelterjedtebb eszköz, hogy úgymond "Energiát cseréljünk". Az album ára 2000 jó magyar forint plusz 500 forint postaköltség, azaz egyben 2500 forintot kellene utalni egy számlaszámra, majd küldöm neked a lemezt.

Kérlek írj a dev [kukac] devcafe.hu email címre, írd le a neved, illetve hogy pontosan hova küldjem a lemezt.

Válaszként elküldöm neked a számlaszámot, amire utalni kell és amint megérkezett a pénz már küldöm is neked az albumot.

Fontos! Ha nem a saját számládról utalsz, a közleményben mindenképpen add meg a neved!

Van lehetőség utánvétes megrendelésre is a magyarfoldre.hu webáruházán keresztül, de így a postaköltség drágább lesz.

Köszönöm!

dev