Sokaknak ígértem, hogy összehozok még egy találkozót az és kis falumban. Így hát tessék-lássék, szeptember 19.-én várlak titeket egy bográcsozással egybekötött sütögetésre! Legutóbb kevesen voltunk, de annál nagyobb hangulatot csináltunk. Ezért gondoltam, hogy ismét szervezek egy délvidéki összejövetelt.


Szóval az időpont: szeptember 19. (szombat), 12:00

A helyszín:
valahol Madarason

A Facebook esemény ide kattintva elérhető.

Persze mindenki úgy ér ide, ahogy szeretne, vagy ahogy neki megfelelő. Aki még nem járt nálam, bátran keressen a Facebook-on vagy telefonon (+36 30 361 4620) a pontos helyszín végett.

Alvóhelyet tudok biztosítani bőven, ha kell sátrat is tudunk felállítani az udvarban. Mivel két naposra tervezem, ezért arra számítok, hogy mindenki itt alszik. Persze biztos lesz olyan, aki nem tud valamiért, ezért kérlek jelezzétek nekem, ki az, akire biztosan számíthatok! Hálózsákot hozzatok!

Mivel Édesapám múltkori babgulyása igencsak jó visszhangot kapott, arra gondoltam ismét az Ő bográcstudományát fogom segítségül hívni. Igazi pincepaprikás lesz az "előétel". Este pedig tűzet fogunk rakni (ha az időjárás is úgy szeretné), amihez megkérnélek titeket, hogy hozzatok szalonnát, sonkát és mindenféle sütögetni való dolgot, amit szívesen ennétek.

Persze nem csak enni kell... mindenféle finom pálinkát is szívesen fogadunk! Meg sört, meg ami van...

Friss házi kenyérrel foglak titeket várni! Azonban, ha nagyon sokan leszünk, számítok pár ügyes emberkére, akik szívesen sütnek még kenyeret és hozzák el azt az összejövetelre.
Remélem most már összefutott a nyál mindenki szájában...

A vegetáriánus és vegán emberkéknek pedig külön finomsággal készülök, nem fogtok éhen maradni azt garantálom!

A költségek: min. 500, de nagyon max. 1000 forint körül lesznek.

Ha az ételek nem hozták még meg eléggé a kedveteket, akkor pár képpel felidézném, hogy milyen volt az előző madarasi találkozó.Azt hiszem ebből a kenyérből még mindig van a mélyhűtőben...


Én védem a déli határt!

Odett pedig alig várja, hogy ismét szétdögönyözzék...


Egy szó mint száz... nagyon várlak titeket.

A mottó most is él: Ha új vagy még, és érdekel mi is az a Magyar Földre Mozgalom, de zavar, hogy nem ismersz senkit... Én mondom neked: ugyan ebben a cipőben jártam. Annyira butaság ezzel foglalkozni, még én is kinevettem magam emiatt! Mindenki hatalmas szívvel vár és persze jó pálinkával! Az egyik percben még egyedül álldogálsz, a másikban pedig már 5 új ember vesz körbe! Hidd el nekem, gyere el és érezd jól magad! {#}

Kérlek titeket, hogy ebben a topikban jelezzétek nekem, hogy ki fog itt aludni, ill. itt tudjátok megbeszélni esetleg az együttes lejutást és egyebeket is, ami a találkozóhoz kötődik!

KPetra