Rovat: Friss hírek - 0
{#}{#} Figyelem! A három napos túrák már beteltek!

"A Bükk egyik háborítatlan szépségű kis falujába, Bükkszentkeresztre invitáljuk a gyógynövények szerelmeseit. Ismerjék meg a bükki füvesember által létesített oktató kertet, a festői szépségű túraútvonalakat, a Bükkben honos, vadon termő gyógynövényeket! Minden évben tavasztól őszig számtalan gyógynövénytúrát tartunk, melyekre 2017-ben március 13-tól fogadjuk a jelentkezéseket.

Az 1 napos és a 3 napos túrákra idén is csak ONLINE lehet jelentkezni. A csoportos túrák esetén (min. 10 fő) is az online jelentkezési felületen kell jelezni a részvételi szándékot.

1 napos gyógynövényismereti túra
Az 1 napos gyógynövényismereti túrán alapvető ismereteket sajátíthat el a gyógynövényekről a terepi túra és a gyógynövénykertbe tett látogatás során. 2017. március 13-tól jelentkezhet!

3 napos gyógynövényismereti túra
3 napos gyógynövényismereti túrán alapos elméleti és gyakorlati ismeretekkel gazdagodhat a gyógynövények világáról. A 3 napos túrák mind beteltek.

Csoportos gyógynövényismereti túra
Csoportos túráinkon iskolai osztályok, szakmai szervezetek, természetjáró klubok vesznek részt. 2017. március 13-tól jelentkezhet!"

Minden további részletes információ, részletes szabályzat megtalálható a honlapon!
 

83as