Ahogyan az elmúlt két évben, idén is ellátogatunk Erdélybe. Szállásunk, ahogyan korábban, úgy idén is az EDIT vendégházban lesz. Azt gondolom, ahogy az előző években, most sem lehet majd panaszunk a vendéglátásra. Innen indulunk majd útnak reggelente és fedezzük fel Erdély csodáit csillagtúra szerűen.
 
 
A tavalyi kisbuszos utazás után, ezúttal autókkal vágunk neki az útnak. Igyekszünk végigjárni azokat a helyeket, amiket a korábbi évek alapján kihagyhatatlannak vélünk. Illetve szeretnénk új programokat is beiktatni. Ezzel kapcsolatban várjuk az ötleteket az elérhetőségeimre, illetve az MF ERDÉLYI ÚT fórumtémába.
 
Az időpontunk: Augusztus 7.-14.
Jelentkezési határidő: Július 9 !!!!!
 
Szállás:
Mint említettem szállásunk az EDIT vendégházban lesz. Itt bőséges reggelit és vacsorát kapunk majd. A 20 férőhelyes Csűr szálló már tavaly lefoglalásra került. Több jelentkező esetén az elhelyezés megoldható a közeli apartmanokban. A szállás ára 5500 Ft /fő/éj, amit forintban is fizethetünk és a félpanzió is benne foglaltatik. Lehetőség van vegetáriánus étkezésre is. Edit mindent megold, amit csak szeretnénk. Aki nem volt még velünk, annak mondanám, hogy minőségi ételekre és igazi székely vendégszeretetre számíthat. A közelben van két kisbolt. Itt alapvető élelmiszereket, egyéb dolgokat be tudunk szerezni.
 
 
 
Utazás:
A tavalyi kisbuszos utazásnak is megvoltak az előnyei, de idén megint autókkal vágunk neki. Olcsóbb és sokkal gyorsabb is így. A költségek nagyban függnek a helyi programoktól. Mennyit megyünk, illetve az adott autó fogyasztásától is. Én nagyjából 15-25E forint közé saccolom az utazás költségét fejenként. De ez tényleg sok mindenen múlik.
 
Programok:
-A korábbi évekhez hasonlóan most sem maradhat ki a Madarasi Hargita. Én idén szeretnék végignézni egy napfelkeltét a csúcsról. A reggelit becsomagoltatnánk Edittel és ott költenénk el, majd a környéken túrázhatunk, ellátogathatunk a Szökő vízeséshez.
 
 
 
 
-Csíki sör gyárlátogatás. A második napra lett lefoglalva, korlátlan sörfogyasztással, hideg étellel.
-Szent Anna tó piknik, Nyergestető.Tavaly viszonylag kevés időt töltöttünk itt, ez van a 
legtávolabb a szállástól. Viszont idén itt el tudnék képzelni egy egész napos piknikezést, sütögetést, nyársalást. A környéken rengeteg túraútvonal van, annak aki aktívabban töltené ezt a napot. Egész napos programnak kiváló lenne.
 
 
 
-Székelyszentlélek Jézus szíve kilátó. Naplemente. Nem részletezem, szerintem ide elég pár kép.
 
 
 
-Gyilkos tó, Békás szoros, Medve tó.
-Székelyszentlékek túrázás.
 
 
-Tamás Áron szülőháza. Farkaslaka, Korond, Parajd.
-Basa fogadó, székely kulináris élvezetek
 
 
 
Ez csak néhány ötlet, semmi sincs kőbe vésve. Ha van valami, amit szeretnétek látni dobjátok be a közösbe. Viszont azt vegyétek figyelembe, hogy a szállás körzetében legyen, ésszerű távolságon belül.
 
Jelentkezés:
Mint már említettem a jelentkezési határidő július 9A korábbi évek tömeges lemondásai után be kellett lássam, hogy előleg nélkül sajnos nem megy. Így tehát az előlegnek eddig meg kell érkezni. Ha biztos a jelentkezésed, kérek egy email-t a supermen142@gmail.com címre. Amit feltétlen írj bele: telefonszám, honnan érkezel, vegetáriánus ill. sima étkezést kérsz, esetleg tudsz-e autót hozni az útra. Ezután pedig kapsz egy számlaszámot amire 10E forint előleget szükséges utalni. Ezt természetesen beleszámoljuk majd a szállás árába. Jelentkezni minden esetben szükséges, akkor is ha szóban megegyeztünk róla. Bármilyen kérdés, óhaj, sóhaj esetén bátran keressetek az elérhetőségeimen, illetve az MF ERDÉLYI ÚT fórumtémában. Fergeteges lesz. Megígérem.
 

M.Peti


2017-05-14 15:54:27 - ARiES
4 hozzászólás
Válasz Csaba hozzászólására: <span>Nem vagy így is elég nagy gyökér ?</span>

Te bzi... :D Ha lúd, legyen kövér...
2017-05-12 13:19:38 - Csaba
18 hozzászólás
Válasz ARiES hozzászólására: Azt hiszem, idén felkutatom a gyökereimet.

<span>Nem vagy így is elég nagy gyökér ?</span>
2017-05-10 20:04:19 - ARiES
4 hozzászólás
Azt hiszem, idén felkutatom a gyökereimet.
1