Rovat: Elvonulás - 0
Az idei évben is lesz lehetőség a hölgyek számára a női energetika és az alkotás megélésére.

Idén is több programlehetőséggel is készülünk az Elvonuláson a hölgyek számára, ezeket szedtünk most csokorba nektek.

Pálmai Tünde a virágkötészet rejtelmeit tárja fel az érdeklődők számára."Mit üzen a Lelkünk a virágokon keresztül? Többet mint gondolnád... Mesélek, hogyan segíthetik életed és mennyi jót hordoznak magukban. Szeretettel Pálmai Tünde."

A foglalkozás keretében ehhez hasonló csodákat készíthetnek az érdeklődők, Tünde vezetésével.


Az idei évben sem marad el a hangtálazás az Elvonuláson, most Kósa Zsuzsa segítségével relaxálhatunk, meditálhatunk.

"Hangok csodálatos hatásait a Lélek ringatásán keresztül érik el és hozzák meg a fizikai testre gyakorolt változásokat! Beindul a szervezet öngyógyító mechanizmusa, oldja a testi-lelki blokkokat, számtalan tünetet kezel okozati szinten, mivel ellazítja a testet, lecsendesíti az elmét és „átmossa” Lényünk minden szintjét!


Tudatos Főzés Solya Orsolyával

Abból a táplálékból amit megeszel keletkezik a véred. A vér látja el a szívet, a testet, minden szervünket. Fontos, hogy jót együnk? Fontos, hogy jól legyünk? Beszélgetés ételekről, odafigyelésről, hétköznapi törődésről.


Egy különleges hajfonat viselése téged is különlegessé tesz! Még soha sem próbáltad? Az Elvonuláson alkalom nyílik erre is!


A szokott módon idén is lesz kézművesfoglalkozás Pákozdi Ágival, mely keretében mindenki kedvére élheti ki kreativitását. A résztvevőknek többek között ennek az elkészítésére is lesz lehetőségük.Maradt még pár helyünk az Elvonulásra, ha nem jelentkeztél még az alábbi oldalon megtalálod a részleteket.

http://magyarfoldre.hu/cikkek/3972/elvonulas_2017boric