Rovat: Friss hírek - 0
Kedves barátaink!

A tevékeny ember mindig keresi a lehetőségeket, amivel magán és másokon is segíthet. Azonban kevesen vannak akiknek napi munkájukon túl van még egy önkéntes, egy csendes, egy motiváló énjük, amivel megmutatják a világnak, élni így is lehet.
Olyanok, akik már rég nem szidjak a rendszert, rég nem azt mondogatják, ez nem az én dolgom, kezükbe veszik a munka legnehezebb részét, és nekilátnak, óvodákat festenek ki, határon túli árvaházaknak gyűjtenek, vagy épp a saját maguk által készített búzafülével gyógyítanak.

Persze ha az ember jár kel a világban nyitott szemmel és füllel, szerencsére elkap egy egy pillanatot, amikor a büfés nem kér pénzt a darab kolbászért, mert látja a másikon, hogy rég nem evett rendes ételt... Az emberiség szerencséje, hogy az Emberség a magyar emberből még nem veszett ki, az az emberség, ami nem a kamerának szol , nem parancsszóra tör elő és nem is a divat élteti.

Ilyen csendesen tevékenykedő, az önsajnálatot félretevő ember Éva is, aki túl van a saját gyermeke gyógyításán, aki azóta másoknak is állít elő búzafű levet, mellyel rendkívül sokféle (súlyos) betegséget gyógyítanak. Három gyermekes családanyaként, családfenntartóként próbálja túlélni a mindennapokat, és segíteni azoknak akiknek csak lehet.

Nyilván, mint mindenki más, ő is küzd azzal, hogy legalább egy embernek tudjon adományozni búzafűlevet, ezáltal esélyt adni a gyógyulásra, ehhez azonban, érthető módon, segítségre van szüksége. A gyűjtés lényege, hogy a Jótékony Manók csoportban követni lehet, ki kapja a hónapban a búzafűlé csomagot, ezzel is mutatva a gyűjtés korrektségét.
Aki tudja és van felesleges néhány forintja havi szinten jótékonykodni, ez egy jó lehetőség, hogy megtegye. Segítsetek, ha tudtok!

A jótékony manó csoport,számlaszáma: TÓTH VIVIEN
ERSTE BANK
11600006-00000000-51064525
PayPal; vivien.pecs@gmail.com

Magáról a búzafűléről pár sorban, melyet a naturahirek.com oldalról vettünk át:

"A búzafű hihetetlenül sok tápanyagot tartalmaz. Dr. Earp-Thomas egyszer azt mondta, hogy “15 font búzafű 350 font sárgarépa, fejes saláta, zeller és így tovább keverékével egyenértékű.” A búzafű nem kevesebb, mint 13 vitamint és mind a 20 esszenciális aminosavat tartalmazza. A benne lévő klorofill pedig bizonyítottan rákellenes tulajdonságokkal rendelkezik. A búzafű kiemelkedő kutatója Dr. Arthur Thelma hozátette, hogy a kutatások azt mutatják, hogy a búzafű lé fogyasztása méregteleníti a vért és erősíti az immunrendszert. A klorofill kulcsszerepet játszik a máj méregtelenítésben, ezáltal a vér is tisztul.

A búzafű nagyrészt klorofill – körülbelül 70%-ban. A klorofill molekuláris szerkezete nagyon hasonló a hemoglobinhoz, ahhoz a molekulához, amely az oxigén hordozója az emberi vérben. A klorofillról bebizonyosodott, hogy segít a hemoglobin termelés felgyorsításában, így a szervezet több oxigénhez jut a vérben. A klorofill védelmet biztosít a rákkeltő anyagokkal szemben, megerősíti a sejteket.

A “Journal Mutation Research” összehasonlította a klorofill rákellenes hatását a béta-karotin, a C, E és A vitaminnal és bebizonyosodott, hogy az hatékonyabb antimutagén mint a fent említettek közül bármelyik.” A klorofill antibakteriális tulajdonságokkal is rendelkezik, és csökkenti az egészségtelen baktériumok növekedését és fejlődését a szervezetben.

Dr. Benjamin Gruskin 1940-ben a “The American Journal of Surgery” című tudományos lapban megjelent cikkében javasolja, hogy a klorofillt fertőtlenítésre is lehet használni. Dr. Gruskin számos klinikai célokra szánt használati területet mutatott be, beleértve a:” tüszős mandulagyulladást, sebek gyógyítását, bőrátültetés gyógyulásának meggyorsítását, krónikus orrmelléküreg-gyulladás gyógyítását, a krónikus belső fül gyulladást és fertőzéseket. A klorofill csökkenti a visszerek megjelenését és gyógyítja a lábszárfekélyt, a sebes végbélt, a méhnyak gyulladását, hüvelyi fertőzéseket és csökkenti a tífusz okozta lázt is. ” Továbbá mind a búzafű és mind a klorofill kenőcsöt sikeresen használták bőr rendellenességek, mint például a bőr fekélyek, impetigo, és ekcéma gyógyítására.

A búzafű “szuper élelmiszer”-nek tekinthető. A búzafű és klorofill egészségügyi előnyeit úgy tűnik, még mindig nem térképezték fel teljes mértékben, a tudományos munkák folyamatosan újra és újra más hasznos felfedezésekre tesznek szert."

83as