Grafikusok, figyelem! Az újonnan induló KATIS weboldal (Kárpát-medencei Telefonos és Információs Segélyszolgálat) pályázatot hirdet az oldal designját illetően.

 

Reppelsz, énekelsz, zenélsz? Úgy érzed, a művészeted több mint tehetség, szív és jelentés is van mögötte? Akkor szerepelj a Magyar Földre Válogatás 2-n!

 

Kedves táborozók!
Azokhoz szólunk most, akik bármilyen formában készítettek fotót vagy videót az 5. Magyar Földre táborban, és még nem juttatták el hozzánk!

 

A Szeszék stúdiójában készülő képregénysorozat új résszel gazdagodott. Fogadjátok szeretettel a Strandpapucs című epizódot!

 

A 29 éves amerikai informatikus az NSA-nek (Nemzetbiztonsági Ügynökség) és a CIA-nek (Központi Hírszerző Ügynökség) dolgozott, míg nem eddig példátlan módon a nyilvánosságra hozta ezen és más szervezetek tömeges adatgyűjtő tevékenységét.

 

Aki valaha is hallott a "deviza-hitelek" hazugságairól, illetve a bankok és kilakoltatások elleni civil erőfeszítésekről, annak ismerősen csenghet Kásler Árpád neve.

 

Az Apple szabadalmat nyert egy olyan technológiára, ami lehetővé teszi a kormányoknak és a rendőrségnek a mobil adatátvitel megszakítását - ideértve a képek és videók küldését is - bármilyen nyilvános összejövetelen vagy helyszínen, amit "kényesnek" vagy "külsőségektől védettnek" tartanak.

 

Kedves jelen-lévők!
Elérkezett a pillanat, hogy közre adjuk az őszi fellépés-sorozat helyszíneit és időpontjait! Immáron élőzenekar nélkül indulunk útnak. 

 

Kedves jelen-lévők! Sajnos az utolsó pillanatban néhányan a Magyarok Országos Gyűlésének szervezői közül idén is próbálják megfúrni a FankaDeli koncert körülményeit.

 

A francia Luke Shepard Nightvision címmel készített éjszakai time-lapse (rövid időközönként készített képekből összeállított gyorsított) videót, melyen a legszebb európai épületek között a magyar parlament is látható.

 

Nem gyanútlanság, hanem rosszhiszeműség lenne, ha valaki a Tabula Smaragdinát a XX. század közepén oly értelemben kísérelné meg magyarázni, ahogy azt bizonytalan néhány ezer évvel ezelőtt szerzője értette és leírta.

 

Csodagyár napló - 1. rész
A kérdés komikusan hangozhat, de az egyik legfontosabb, amit így az elején tisztázni kell.

 

Kedves barátaim! Két, a táplálkozásunkkal kapcsolatos cikket szeretnék ajánlani nektek, amely legtöbbünk hétköznapjainak legalapvetőbb és legártatlanabbnak tűnő alapelemeit érinti! Jó étvágyat!

 

Az nemrég megjelent első Válogatással útjára indult valami, amiben a mozgalom és környezete egy új reményt csillantott meg a hazai "underground" (overground?) zenében. Ezt szeretnénk onnan folytatni, ahol abbahagytuk!

 

Erősen ajánlott meghallgatni a kitoloncolt ujgur vezető történetét, hogy egyre tisztábban láthassuk mennyire félnek a függöny mögötti hatalmak valami ősi szövetség újraéledésétől.

 

Drágáim! Sólák Kristóf barátunk jóvoltából a hétvégén (08.10-08.11) leszabadulunk a Pilisbe, mégpedig egy igen különleges helyre.

 

Kedves barátaim!
Nagyon kérem, hogy csak akkor kattintsatok a mellékelt linkre, ha nem vagytok már pejhes kamaszok, mert kemény lesz ami látható!

 

Kedves jelen-lévők!
Kesneme barátunk valóságsóján keresztül egy kis betekintést nyerhettek az Álmodtam utolsó snittjeinek felvételeibe, valamint egy másik FankaDeli videó forgatásába. 

 

Pár hónapja jelent meg a Sirius című feltáró dokumentumfilm, ami többek között Steven Greer és a Sirius Feltáró Projekt munkásságát öleli fel a földönkívüliek jelenlétét és technológiáit illetően (a premier napján erről írtunk itt).

 

Tegnap délelőtt egyszer csak csörög a telefon... egy rég nem látott barátom üdvözölt és nem sokkal a köszönés után lerohant felszólításával, melyet kérdésnek álcázott.

 

Egyik unokatesómmal elkezdtünk csinálni egy, az elképzeléseink szerint, hetente frissülő képregény sorozatot. Más és más, éppen aktuális témákra reflektálunk a híráradatból merítve...