Kedves jelen-lévők! A szokott módon néhány pontban szeretném összefoglalni azokat a dolgokat, melyek mostanában történnek, hogy az amúgy sokszor döcögős információáramlást megpróbáljuk olajozottabbá tenni.

 

E videó képsorait nézve felmerül a kérdés, hogy a szentimentálisnak gondolható klasszikus gyermekkor mint olyan - vajon időpocsékolás-e vagy valóban szükséges az emberré váláshoz!?

 

A Letöltések menüpontból tagjaink már beszerezhetik Zs'odds debütáló munkáját!

 

Kerékpárosok figyelem! 
Hagyományteremtő jelleggel megrendezzük első biciklis túránkat július 26-28 között.

 

A sárgabarack gyümölcsének legnagyobb része víz, mintegy 85%, szénhidrát-tartalma 8,5 % körüli, kevés 1%-nyi fehérje, nagyjából ugyanennyi rosttartalma van, zsírtartalma elenyésző.

 

Ajánlom mindenkinek ezt a filmet!
Hétköznapi dolgok, hétköznapi formában, hétköznapi emberekről, nem hétköznapi mélységeket érintve.

 

Egyszer volt, hol nem volt. Volt egyszer egy kis királyság 6000 méter magasan a Himalája legeldugottabb zegzugaiban, ahol az embereknek a nyugati társadalmak értékrendje szerint semmijük sem volt és a pénz helyett, a boldogság volt a legfontosabb.

 

A Vatikán rendelete szerint aki a pápát Twitteren követi, az könnyített tisztítótüzet kap a túlvilágon. Kék madár, materialista kiadás?

 

Kedves jelen-lévők! Apró stábunk ötlete nyomán kidolgoztunk egy új lehetőséget, melynek segítségével sokan az egybegyűltek közül ezentúl tudnak cikket elhelyezni a magyarfoldre.hu oldalon!

 

Kedves barátaim! Mostanában úgy nézem, hogy a minőségi penge kovácsolásáról szól a történet közösségünkben. De minőségi pengét kovácsolni, majd később csiszolni, igen nehéz és egyben kockázatos munka is.

 

Lassan egy hónapja tartottuk meg a Családi Napfordulót a Fenyves Tanyán, ami egy csodás kis élmény volt mindannyiunk számára.

 

Kedves jelen-lévők!

Évek után dőlnek ki olyan csontvázak a szekrényből melyek szerint egyesek fizetési problémák miatt nem jönnek a táborba és nem mernek szólni.

 

Kedves barátaim!

Tegnapi soraim "eredménye" még csak nem is hasonlít ahhoz, mint amire számítottam, de azt hiszem ez már "elvárható" az élettől.

 

Kedves barátaim!
A legtöbb olvasó nem tudja, de készül valami a háttérben melyhez "innen" sokunknak köze van. Sőt a maga módján mindenkinek.

 

Floyd Red Crow Westerman Amerika sorsáról beszél. Hova jutott? Hova tart?
"Ha nem érted hogyan élj a földön, akkor nem jársz sikerrel!"
Bennszülött jóslat, amit a tudatosabb emberek már érzékelnek! 

 

Egy újabb film tele mondanivalóval! "Minél közelebb hiszik magukat, látni annál kevesebbet fognak!"
A világ legjobb illuzionistának egy csapata bankot rabol, de nem is akárhogyan! 

 

Átfogó és praktikus szemlélet! A név Chong An Sunim. Bármennyire furcsa, egy magyar emberről van szó. A Koreai Kulturális Központban tartott másfél órás beszélgetés kérdésekkel és kimerítő válaszokkal, minden önmagát keresni óhajtó egyénnek kötelező!

 

Ne feledjétek, hamarosan június 22, azaz Családi nap lesz a Fenyves tanyán mozgalmunk és a Magyar családellátó szolgálat szervezésében. Ennek ellenére szeretnénk ajánlani egy kiváló rendezvényt (Ősök sarjai ünnepe), mely Felvidéken lesz megtartva június 21-én a Baranta völgyben.

 

1.Instant spiritualitás: egy olyan kultúrában, amely a sebességet, az egyszerre több dolog párhuzamos végzését és az azonnali eredményeket értékeli, ott a spiritualitás is nagy eséllyel instant spiritualitássá válik.

 

Kedves barátaink!

Elérkezett az idő, hogy kóstolhassatok a Csodagyár első ízeiből! Pénteken a koncertre ugyanis viszünk belőlük! Mellékelek egy árlistát és némi információt: 

 

Egy kis emlékeztetővel kezdeném a cikket. Remélem nem feledtétek, hogy valamivel kevesebb mint 3 hét múlva egy remek eseménnyel várunk benneteket.