Egyike a világ legszentebb könyveinek, a Dalai Láma által kulcsfontosságúnak tartott írások és pontos leírása annak, amit az emberek a klinikai halál állapotában tapasztalnak.

 

Szeretettel várunk mindenkit Június 7-én pénteken, Budapesten az Iskola nevezetű szórakozóhelyen!
Köszönjük azoknak, akik a jelenlétükkel megtisztelik az előadókat!

 

Kedves barátaim! Próbáltam összefoglalni minél rövidebben az aktuális történéseket. Remélem, hogy többé kevésbé sikerül is... szeretettel ajánlom a következő sorokat!

 

A piacokon tavasszal megjelentek az eladó magok. A kertészkedés szerelmesei közt dívó pozitív tendencia az elmúlt években az egyre növekvő organikus és / vagy örökség magvak iránti érdeklődés.

 

Varga B. Tamás új dala ismét megpróbál egy éles tükröt tartani..., hogy kinek is pontosan!? Jó kérdés! És ettől még jobb kérdés, hogy ki és milyen formában néz majd bele!?

 

A mellékelt videó megtekintése alapján ismét az az érzés erősödhet bennünk, hogy az "idegenek" első csapatát nem magunk felett, hanem alatt kell keresnünk!

 

Kedves barátaim! Gyorsan döntsétek el magatokban, hogy adtok-e a szavamra vagy sem!? Ha igen... akkor nézzétek meg ezt a bő másfél órát... mert benne van az anyag!

 

A Magyar Családellátók Varga Frigyest kérdezték a búzákról, lisztekről. Mit eszünk ma meg? Honnan, hogyan és miből kerül az asztalra a kenyér?

 

Annak a jele, hogy kezdesz túllépni háromdimenziós lényeden:
Nem érdekelnek már annyira az emberi kapcsolataid, nem számít annyira, ki mit gondol rólad. Nem akarsz megfelelni a világnak.

 

A Föld legbefolyásosabb emberei közül 120 minden évben találkozik egy zárt ajtós rendezvényen. Mikor két TV sztár együtt teázik, az másnap a címlapokon van, de erről valamiért nem hallunk sokat.

 

Richard Van As elvesztette pár ujját. A kereskedelemben lévő művégtagok drágák és munkára alkalmatlanok voltak. A saját "megoldása" nem csak neki segített.

 

Amint képes vagy az elengedésre, végre először megtörténik veled az élet. Feleslegesen iparkodsz, hogy elérj valamit: valójában éppen az elérésért tett erőfeszítés jelenti az akadályt.

 

Mark Boyle készpénz és hitelkártya nélkül, a saját erejében és találékonyságában bízva vágott bele egy kísérletbe, amelyről kiderült, hogy tulajdonképpen maga az élet. Semmit sem vásárolt, és semmit sem költött két éven át. 

 

Az idei Cannesi Filmmfesziválon egy magyar tudósító fura filmmel találta magát szembe: az alkotásban Atilla élőholt szörnyként feltámad és tömegeket mészárol le.

 

Két kis magzat beszélget egy anya hasában:

- Te hiszel a születés utáni életben?
- Természetesen. A születés után valaminek következnie kell. Talán itt
is azért vagyunk, hogy felkészüljünk arra, ami ezután következik.

 

Nyiss a hazai világra, gyönyörködj, és légy nyugodt afelől, hogy ezek a helyek mind léteznek, méghozzá nem is olyan messze!

 

Ez az 1939-ből származó Sid Grossman fotó ("Harlem Loiterers") igencsak felkavarta a kedélyeket, amikor a New York-i Közkönyvtárban őrzött fotónyomatok gyűjteményéből, a fekete kultúra kutatására létrehozott kiállítást a Schomburg Központban megnyitották.

 

Bella Máté friss dala igencsak illik korunkhoz, illetve egész jelenünk "viharához". A népünk sorsát kísérő örvények nagysága, sok apró viharból tevődik össze.

 

"Ez csak egy végtelen keresés, anélkül, hogy tudnád mit keresel"
Ezek a szavak egy 9 éves fiú szájából csúsztak ki. Úgy gondoljuk ez a video mindenkinek kötelező!

 

Megalkották a világ első 3D nyomtatással készült lőfegyverét, ami önmagában is egyfajta érdekesség technológiailag, de nézzünk egy kicsit a dolgok mögé.

 

Géczy Gábor 2013-as előadássorozatának egyik állomása Hómezőváráshely volt! "Az élet él és élni akar" című előadását sok-sok új információval bővítette! Erősen ajánlott a video terjesztése, és megértése!