Kedves olvasó!

Talán észrevetted, hogy mostanában nem csörtetek annyira elől, kicsit halkabb, kicsit visszahúzódóbb vagyok. Ha pedig nem vetted észre, az az igazán jó, hiszen akkor magadra figyelsz, nem pedig rám! Ez pedig az aranyszabály!

 

Ne feledjük, hogy sok-sok régi sérelmet hordozunk a tudatalattinkba! Tíz mondat, amit soha nem mondj a gyermekednek, akkor se, ha te régen naponta hallottad!

 

Egy thaiföldi buddhista kolostort bemutató rövid dokumentumfilm. A szerzetesek elmondják tapasztalataikat, élményeiket. A szerzetesek nem kezelhetnek pénzt, így teljes mértékben a világi közösségtől függenek.

 

Zev egy 14 éves fiú, aki már most elmondhatja magáról, hogy mestere a fényképezésnek és a photoshopnak. A képei egy varázslatos világba repítenek bennünket ahol ő is jelen van hiszen majdnem mindegyik képen szerepel.

 

A '80-as években egy csapat dokumentumfilmet forgatott "A tűz köre: egy indonéziai kaland" címmel. Jáva szigetén találkoztak valakivel, aki az első alkalommal nem fedte fel kilétét.

 

Mindig nehéz helyzetben voltam a "szponzorokkal", hiszen nekem nem könnyű olyan "szponzort" találni aki fel is vállalható. Fura lenne egy RedBull logó mondjuk egy FankaDeli dal előtt, hogy szépen fogalmazzak. Most viszont egy olyan lehetőség adódott, ami úgy gondolom kivétel nélkül mindenkinek jó.

 

Változtak a telefonszámok az sms küldésnél! Az aktiváláshoz a 06-90-444-314 es számra, kell küldened az mfa előtagot, majd utána egy szóközzel a felhasználó neved!

 

Röviddel a Felébredése után a Buddha elmondta az első beszédét, amelyben lefektette azokat a lényeges alapokat, amelyekre minden további tanítása felépül.

 

Szabó György 81 éves és teljesen egészséges.
500 évvel ezelőtti népi-gyógyászati receptúrákat próbál ki és ad át sikerrel az utódoknak.
Közismert, hogy Magyarországon több mint 400 féle gyógynövény van.

 

A méhek és a többi, növényeinket beporzó rovarok pusztulása húsz éve erősödik világszerte. Ennek több oka van: egyes élősködők terjedése, az éghajlatváltozás, a nagyipari mezőgazdaság káros hatásai - és a legkönnyebben megváltoztatható: pár mezőgazdasági vegyszer.

 

Székesfehérvárra, egy nagyszabású "repp bulira" szeretnénk invitálni titeket! Június 1-én a Kinxtown-ban fellép FankaDeli, Kreck, Justice és Szuli!

 

A lehetetlennel dacol egy indiai guru és több ezer követője, akik faültetéssel próbálnak megmenteni egy elsivatagosodó indiai államot. Mozgalmuk 2015-re 114 millió fát ültetne el Délkelet-Indiában, hogy újra zölddé varázsolja az erdőirtások és cunamik miatt elszegényedett vidéket.

 

Oregonban tanultam és diplomáztam EMT-B bizonyítvánnyal. Hívtak már artériás vérzéshez, belső vérzéshez, halálesethez. Közvetlen személyes tapasztalataimról beszélek súlyos traumákkal kapcsolatban.

 

"A probléma nem a földönkívüliek létének bizonyítása, hanem az amikor felfeded, hogy milyen energia- és meghajtás-technológiát használnak az ideutazáshoz."

 

Az oldalt látogatók már valószínűleg találkoztak a Justice névvel. A csepeli sráccal beszélgettünk többek között a reppről, jövőről és a Tennem kell című debütáló albumról, mely a letöltések menüpont alól tölthető!

 

A legegyszerűbb sokszor a legnehezebb! Ha a mennyországba mész, valamikor el is kell jönnöd onnan, hiszen ami jön, az megy.

 

Akinek a Baraka és a Samsara című filmek elnyerték tetszését, annak mindenképpen ajánljuk az Áldott bolygót is figyelmébe!

 

Az oldal ötletgazdája betöltötte 30. életévét! Friss írását erről a fankadeli.hu oldalon megtaláljátok!
Kovács Dönci barátunk Ferinek készített ajándéka pedig mindenkinek ajándék!

 

A nyugati elmével talán Eckhart Tolle bánik a legjobban.
Tedd szokásoddá, hogy megkérdezed magadtól: „mi zajlik bennem ebben a pillanatban?"

 

Szabó György előadása az ősi magyar népi gyógyászatról. A "füvesember" szinte mindent tud a gyógynövényekről!
"Zeng a mező, zúg a erdő"

 

Egyszer volt, hol nem volt, az időtlenségen túl, volt egy kicsi lélek, aki ezt mondta Istennek:
- Tudom ám, hogy ki vagyok én!”
- Ez csodálatos! Ki vagy? – kérdezte Isten.
- Én vagyok a Fény! – kiáltotta a Kicsi Lélek