Horváth Szilárd cinematográfus, beköltözött néhány napra Jeszenszky István házába.
Az élet egy más minőségével ismerkedett meg, és szerencsére filmet is készített a látottakról.

 

A teljes elfogadás a kulcs. Az a tolvajkulcs: minden ajtót kinyit. Nincs olyan ajtó, amit az elfogadás ne nyitna ki.

 

A Transzcendentális Meditációt Maharishi Mahesh Yogi indiai származású fizikus, védikus tudós vezette be nyugaton 1957-ben. Maharishi nagy hatással van az orvostudományra, noha ő maga nem orvos.

 

A legutóbb közétett ausztrál vizsgálat megállapította, hogy az ülő életmód akár 26%-al is növelheti a metabolikus szindróma (magas vérnyomás, elhízás, magas koleszterinszint, inzulinrezisztencia) kialakulásának az esélyét.

 

Az új oldalra való tekintettel minden regisztráltnak két hét aktivitást adunk ajándékba. Akinek aktív a profilja, természetesen a meglévő mellé kapja a 14 napot.
Cserébe mindössze annyit kérünk, hogy a fórumba írjátok meg az esetleges hibáit az oldalnak, illetve ha van ötletetek azt is szívesen fogadjuk!

 

Jótékonysági koncertet szervez az Erdeifaluért Kiemelten Közhasznú Alapítvány. Az eseményen többek között részt vesz az Ismerős Arcok zenekar és FankaDeli is.

 

Rozsály – Hiába élnek a hajdú-biharinál is elmaradottabb régióban, kitörtek a kilátástalanságból, és a válság helyett fejlődésben vannak. Megoldották a cigánykérdést, egyre függetlenebbé válnak, és nem hisznek a leminősítésekben. Kapára, kaszára, magyar!

 

Hóvihar – Vegyszerszagú eső – Brutális időjárási anomáliák… “Mióta világ a világ, az ember mindig is szeretett volna Istent játszani…” 

 

Amikor aludni mész, egy dolognak a tudatodban kell maradnia, miközben elalszol: hogy minden álom, minden – feltétel nélkül – egy álom. Az, amit nyitott szemmel látsz, az is álom. Az, amit lehunyt szemmel látsz, az is álom.

 

Az Ismerős Arcok "Egy a hazánk" című lemezének 10. évfordulója alkalmából, március 22-én a Barba Negrában jubileumi koncertet ad. Az eseményen többek között elhangzik a FankaDelivel készített "Ennyi" című dal is.

 

Sokan kérdeztétek FankaDelitől, hogy melyik is az a "férfi tábor", amit említet néhány helyen. Válasz formájában  szeretnénk figyelmetekbe ajánlani egyet, ami most tavasszal lesz esedékes.

 

Az az igazság/törvény, amelyre Buddha ráébredt és aztán tanított, a Tan. A Dharma rendszerint nemcsak a Buddha mondásaira utal, hanem az ezekre alapozó későbbi iskolák tanításaira is. A Dharma a buddhizmus Három Drágaságának egyike, amelyekben a buddhista gyakorló menedéket vehet

 

Vannak dolgok, amik teljesen egyértelműek számunkra, annyira, hogy semmi magyarázatra sem szorulnak, maguktól értetődőek. Aztán vannak, amik már bonyolultabbak, megértésükhöz egy kicsit fokozottabb odafigyelés, szándékos gondolkodás szükséges.

 

Összefoglaló a Magyar Földre mozgalom "Osho-kártyahúzó tagozatának" első gyűléséről.

 

Kedves olvasó!

Mindig megígérem magamnak, hogy "na majd ma leülök" és írok néhány sort...

 

A Fenyves tanya, a Családellátók és a Magyar Földre mozgalom közös rendezvényt szervez. Aki a legjobb plakáttervet tudja elkészíteni, azt ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

 

A "Mesterséges értelem" és a "200 éves ember" című filmekben nagy szerepet kapott a megosztottság bemutatása. Ezek után lássuk hol tartunk a valóságban.  

 

Legtöbben az idő világában, vagyis a múlt emlékei és a jövő elénk vetített várakozásai között éljük le egész életünket. Csak ritkán - a gyönyör, a harag hirtelen fellángolásaiban, szerelmesünk megpillantásakor, vagy egy váratlan esemény ámulatában - érinthetjük a jelen időtlen dimenzióját.

 

Egyre jobban éledezik a letöltés menüpont. Justice és Szuli kislemeze után, most egy teljesen új Kreck dalt is magukévá tehetnek az aktív regisztráltak. 

 

A magyarfoldre.hu oldalon már láttatok sok érdekes videot Dancsó Pétertől. Ennek fényében nézzétek, hallgassátok FankaDeli üzenetét.

 

Elindult Fülöp Ákos "Filip" studioja. Aki érzi, vegye igénybe szolgáltatásait. A helyszín Kecskemét.