Egy hétig feküdt kómában egy jónevű amerikai idegsebész, aki most azt állítja, hogy ezalatt az univerzumnak egy másik, mélyebb dimenziója tárult fel előtte. Meg van győződve róla, hogy a halál nem a tudatosság vége, sokkal inkább egy nagy, kiszámíthatatlan, pozitív utazás újabb fejezete.

 

"Az egyrészt fenséges, másrészt életveszélyes emberi haladás történetét mutatja be filmünk.  

 

Budapesten járt Scott Rubin, a Google és a YouTube kommunikációs igazgatója, és egy majd' kétórás előadást tartott az ELTÉ-n, melyből megtudhattuk hogy alakul a keresőóriás szerint a jövő.

 

Látás- és hallásjavító implantátumokkal kiterjeszthetjük a szenzorális érzékelés határait. Oxigénszállító nanorobotok segítségével akár négy órán át víz alatt maradhatunk.

 

Habár a fehérbőrű franciák már naponta esnek fajgyűlölő támadások áldozataivá, a "politikailag korrekt" média - az eredeti lakosság sérelmeire ügyet sem vetve - továbbra is a színesekkel szembeni toleranciáról papol.

 

Elkészült Kreck második klipje. Az "Ahol" lemezről ismert  "Porszem" című dal kapott most vizuális köntöst.

 

A mai köztudat szerint a magyarok Árpáddal költöztek a Kárpát-medencébe, keletről, a hivatalos történetírás szerint a finnugor őshazából, krónikáink szerint Ázsiából, és ezek szerint ázsiai származásúak lennénk.

 

A mai köztudat szerint a magyarok Árpáddal költöztek a Kárpát-medencébe, keletről, a hivatalos történetírás szerint a finnugor őshazából, krónikáink szerint Ázsiából, és ezek szerint ázsiai származásúak lennénk.

 

"A 2010. május 28-30. között Ghentben (Belgium) tartott nemzetközi szimpóziumon a tudósok kijelentették: "az éghajlat manipulációja a Cirrus felhők módosításával nem átverés és nem összeesküvés-elmélet", hanem egy "hatvan éves múlttal rende lkező, működő folyamat". 2007.

 

Itt a bizonyíték arra, hogy az amerikai rap-ben is találni még előremutató produkciókat. 

 

Kecsmét Történelmi Főtere ismét olyan eseménynek ad teret, amiért érdemes kimozdulni otthonról.

 

Marothy Veronika barátunk felajánlását olvashatjátok az alábbiakban: Ingyenes gyógyító hetet hirdetek a Magyar Földre Mozgalom facebookos tagjainak.

 

Kedves barátaim!

Ennyire hülyék hogyan lehetünk!? Én nem tudom. De az ember ilyen! Ne gondolja senki, hogy csak ebben az esetben voltak valakik ennyire ostobák.

 

Kedves jelen-lévők!

Nem tudhatom, hogy ki hogyan érezte magát a hétvégi találkozón, de meg kell, hogy mondjam én nagyon jól. Persze ez a mostani alkalom valóban nem csak a "lazulunk" című felvonás volt, és talán nem is baj ez.

 

Úgy látszik az oltások népszerűsítése nem az egyetlen célja a Bill és Melinda Gates Alapítványnak.

 

Kedves barátaim!

Nagy örömmel tölt el, hogy hamarosan már a tábor láthatatlan falain belül lehetünk együtt.

 

Az Onion nevű szatirikus lap a CIA saját projektjének nevezte a Facebook közösségi portált.

 

Soha ne feledjük, hogy miként a kést is használhatjuk ugyanúgy evésre mint ölésre, a legtöbb eszköznek hasonlóképp megvan a maga "napos" és árnyoldala!

 

Az Európai Unió ismét sorsdöntő csúcsot tart a héten. De most már tényleg.

 

Ahogyan Feri is említette pár nappal ezelőtti írásában itt a változás örök, és minden pillanatban zajlik.

 

Szeretek fényképezni, mert az mindig emlékeztet arra, hogy az életünk pillanatokból áll.