Pár hete egy szokványos körlevélben kaptam egy videót. Az öt részes anyagnak csupán az első részét néztem meg, mert akkor azt hittem ez minket egyenlőre nem érint. Tévedtem!

 
 

Reméljük, hogy ebből épülni tudunk! A Magyar Földre Mozgalom nem tekinti céljának, hogy minél több tagja legyen, illetve azt sem, hogy minél többen olvassák a magyarfoldre.hu weboldalt. Természetesen ha a munkásságunk és törekvéseink hozadéka az olvasók és a résztvevők számának esetleges emelkedése, azt örömmel fogadjuk, de alapvetően nem a létszám, hanem a minőség terén vagyunk érdekeltek.

 

Mi köze a víznek gondolatainkhoz? A rezgéshez? Az energiához?

 

Az amerikai hatóságok most arra is találtak indokot, hogy teljesen nyíltan lekérjék a konzolok használóinak kommunikációs naplóit és egyéb adatokat.

 

Ismét egy filmmel szeretnék foglalkozni. Egy filmmel amelynek háttere valamiért már összemosódik a valósággal.

 

Megértem, hogy sokan nem értik, hogy pontosan hogyan is állok a rendőrséghez mint fogalomhoz, hiszen könnyen félreérthető egy-egy sorom.

 

Sokan úgy tartják, hogy Hollywood egy az egyben a háttérhatalom kezében van, és így pontosan kontrollálva van az onnan áramló agymosás.

 

Drága Bolgár úr ismét alkotott! A mellékelt arhív fájlt egy olvasónktól kaptam, melynek a végén még egy kis poén is van...

 

Ki ne ismerné a tv macit? Nem is olyan régen még az MTV zenetévé is magáévá tette a figurát és a saját vízióját meg is alkotta vele. Nem is olyan régen, a kornak megfelelően frissítették mackó barátunkat.

 

Kedves barátaim! Csabi főszerkesztő barátunk ma kés alá fekszik, úgyhogy kérlek titeket - mivel sokan ismeritek -, hogy gondoljunk rá! Az úgyis többet ér mint az "orvostudomány". 

 

Mindannyiótoknak kívánunk Áldott Húsvétot és sok tojást/locsolót a holnapi napra!

 

Avagy: magfúzió a "garázsban". Újabb magyar energetikai "csoda", mely képes lehet megoldást kínálni napjaink gondjaira.

 

Az SMS piac használatához csupán a regisztráció szükséges, nem kell aktivált felhasználónak lenned!

 

A férfi válogatottunk nyolc év után ismét kvalifikálta magát az olimpiára, a nőknél a Fradi KEK-döntőbe, a Győr pedig BL-döntőbe jutott!

 

"Az Új Világrend tízparancsolata" és "A Szent Grál keresése" könyvek írójával beszélget Szaniszló Ferenc a magyarság gyökereiről és üldöztetésünk vélhető okairól.

 

Világszerte divatja lett a "szélsőségesség üldözésének". Persze csak akkor félelemkeltő és elítélendő a "szélsőség", ha egy nemzetiség/nemzet kívánja saját életterét és jogait megvédeni.

 

Hány korona található a címerünkön? Természetesen nem egy, a helyes válasz a kettő!

 

Újabb szellemi üzenet közvetítése Szabó Judittól, nyugodt körülmények közti, akár többszöri áttanulmányozásra!

 

Minden túllihegés nélkül szeretném felhívni a figyelmeteket egy kis érdekességre.

 

Kedves olvasók! Bizony ez már nem reménysugár, ez már fénysugár a javából! A székesfehérvári Kreck első videóklipjét Kesneme barátunk vágta össze!