Közeleg az ünnep, s ahogy a Karácsony, a Húsvét is egy olyan hagyomány hazánkban, melynek szerves részét képezi a gasztronómia. Számomra mindig is egy csodás dolog volt a locsolkodás, a hímes tojások, a csokinyuszik és a különféle ételek által teremtett hangulat.

 

Kedves olvasók! Néhányan már tudnak róla, hogy Áruház menüpontunk alá felkerültek a magyarországi BK raktár kifutó darabjai, egy igencsak baráti 5000 forintos áron! 

 

Ahogyan számítani is lehetett rá, nem bírta sokáig a belső és külső politikai nyomást.

 

Egy '92-ből származó felvételen hangzik el a mondat, mégpedig "hivatalos szájból": a Találmányi Hivatal akkori elnöke kijelenti, ha valaki olyan találmánnyal jelentkezik náluk ami több energiát képes kibocsátani magából mint amennyit bele tápláltak, akkor azzal nem foglalkozhatnak.

 

Ha csupán az egyharmada igaz az alábbi videóban ismertetett dolgoknak, már az meghökkentő és elgondolkodtató.

 

A mai kormányzat képmutató és torz rendvédelmi politikájának újabb gyönyörű gyümölcse kezd beérni!

 

Egy bizonyos Schlingloff Sándor nevű internet marketing guru szájából hallunk olyan mondatokat, melyek vélhetően az egész emberiség mai helyzetének gyökerét, az egyik - ha nem A - legkonkrétabb előidézőjét és okát boncolgatja - nagyon precíz szikével!

 

Kedves olvasók! Többen jelezték az idők során, hogy hiányzik gyűjteményükből a Suhancos, Első címet viselő DVD-je! Az SMS piacon letölthetővé tettük! 

 

Letiltatta a videómegosztón a készítő a filmecskéről szóló díjnyertes kritikát!

 

Az index.hu bulvár szekciójának egy friss cikkében mindenféle érdekes dolgot írnak "rólam", bár ezen nem is csodálkozhatunk. IDE kattintva el is tudjátok érni! 

 

Felesleges lenne hosszú, bölcselkedő mondatokat fűzni az alábbi videóhoz, hiszen pont arról szól, hogy Te "magad" éld meg a saját magad módján.

 

F. E. Eckhard Strohm az Akasha-krónikából – az emberiség közös emlékezettárából – nyert tudás révén ábrázolja Atlantisz első korszakát.

 

Következzenek a sokak által "reklamált" képek! Köszönjük mindenkinek, aki ott volt velünk és köszönet Ferinek is a gondolatokért, melyeknek hajtásai remélhetőleg gyümölcsöket is fognak majd teremni - rajtatok keresztül!

 

„A második akadály a meditáció ösvényén az örökké csapongó elme. Még egy percig sem ülhetsz nyugodtan, csendben, mert az elme folytatja csapongását:

 

Valóban a germán gepidák szolganépei a székelyek, akik felmenekültek a hegyek közé és ebből "fejlődött ki" a ma élő székelység?

 

Nem sikerült a (kar)hatalomnak újból megakadályozni újabb pár tucat önkéntes magyar ember gárdistává avatását, bárhogyan is próbálkoztak.

 

Kedves barátaim! Jóval több jelentkezés érkezett az akcióra mint amire számítottam. Ezekben a pillanatokban kapjátok meg a pontos leírást! 

 

Többször értekeztünk már az utóbbi időben megsokasodott napkitörések kapcsán, de talán "lerágott csontnak" mégsem tekinthető a téma.

 

A Kodály köröndön kezdtünk a fővárosi Jobbik rendezvényén, majd a Millát és a Deák téri, "nagy jobbikos" megemlékezést is megnéztük.

 

Fiatal véreim, határokon innen és túl, idegen föld elhagyatottságában, az otthoni kényszerűségek sivárságában, rabságban, elnyomatásban, ahol csak vagytok: hozzátok szólok.

 

A címben szereplő kis videó sorozatról készült egy elemző videó.