Miközben naponta sulykolják belénk mind külföldön, mind belföldön, hogy nekünk így meg úgy kéne követni Európát, az európai normát, illetve hogyan kell "európai módon" kezelni bizonyos helyzeteket, immáron egy olasz kutató is érdekes dolgokra bukkant.

 

Eddig 50-en tiszteltek meg azzal, hogy A piros ruhás nő című dalt egy SMS fejében letöltik.

 

"Hívjátok egyszerűen csak "LeGreen"-nek!" (utalva a környezetvédelemre, egy kis angol szójátékkal) - javasolják az amerikai újságok.

 

Hétről-hétre érkeznek a különböző hírek az internettel kapcsolatos szigorúbb felügyeletről, adatkezekésről, stb-stb.. Utoljára a Google új "szűrőjének" ötletéről, ill. az ún. "PIPA" törvényekről hallhattunk. Most itt egy újabb!

 

(A Mesterrel jártam - 5.)

 

Mi számít cenzúrának? Mi számít összeesküvés-elméletnek? Az alábbi fejlemények ilyen és hasonló kérdéseket vetnek fel bennem...

 

Hírnevét elsősorban nem a saját nevén megjelent versei alapozták meg, hanem a Végvári aláírásúak. Ezek a versek az összeomlás utáni legelső idők leghatalmasabb szellemi dokumentumai.

 

  Egy mondhatni friss filmben, ami idén került bemutatásra, a megszálló démon magyarul beszél.  

 

„Magyarországot biztonságpolitikai kihívásnak tekintjük, mert az Európai Unió értékközösségre épülő rendszerét vonják kétségbe, illetőleg azt az értékközösséget, amely összefogja Amerikát és Európát” – mondta David Gordon, az Eurasia Group főigazgatója, a CIA volt vezetője az alapblog.hu-nak.

 

A helyi pénzek elterjedése jó jel: soproni kékfrank, rábaközi tallér és mosoni korona után következhet a balatoni korona.

 

A természet talán legnagyobb rendezőelveinek egyike egy bűvös aránypár, mely a tenger mélyén rejtőző nautilus-tól a rovarokon és növényeken át, egészen az emlősökig, sőt az emberi testig megtalálható.

 

Mi célja lehet egy ilyen "jóslattal"? Vajon ennyire félt minket?

 

Ahogy máskor, ezúttal is sokan jelezték és jelzik nap mint nap, hogy a legnagyobb fájlmegosztókról már elérhető az új album.

 

India is csatlakozik a dollármentes zónához!

 

"...- Na, és az ember nem érdemel meg annyit, mint egy gyümölcsfa? Hogy megajándékozhassuk azzal, aki lett, tudassuk vele, hogy „beérlelted a gyümölcseidet, köszönöm, hogy megajándékoztál”?

 

Ettől a pillanattól kezdve meghallgatható, illetve letölthető SMS áruházunkból legújabb dalom, melynek címe: A piros ruhás nő 

 

Mahatma Gandhi egyik eszméje csak abból állt, hogyan fordítson hátat a nemzet annak, mit a hatalmaskodó angolok rájuk erőltettek. Így a követői nem vásárolták meg a saját rabszolgaságuk ezernyi módon csillámló láncait.

 

Videó és képek a tegnapi "béke" menetről, melyre összefoglalásként talán az a legtalálóbb, hogy egyik szemünk sírt, a másik nevetett...

 

A 2010 tavaszán forradalmian megújult hazai közoktatás újra bizonyított!

 

Laci válaszolt a Dopeman TV weboldalán a 'Zombik lázadása!?' címet viselő cikkemre. A válasz szerintem igen "különlegesre" sikeredett.

 

Bogár László: "Hamvas Béla alapján 3000 éve vagyunk tanúi az "ember tragédiájának".