A civilizációnak nevezett őrület, amikor (hamarosan) a saját kardjába dől, az ingerküszöb megszűnik létezni.

 

Érdekes beszélgetést nézhettek meg alább, egy "nagy nevű" katolikus pap, Osztie Zoltán atya - aki ráadásul a Keresztény Értelmiségiek Szövetségének elnökeként van jelen a stúdióban - és a Kurultaj főszervezője, Bíró András Zsolt antropológus között.

 

Cikkem amúgy sem lesz hosszú, de már rögtön az elején ki kell hangsúlyoznom, hogy a felületes elme számára úgy tűnhet támadom a kuruc.infót, pedig valójában jobban védem mint a saját "munkatársai".

 

Kedves olvasóink! Figyelmetekbe ajánljuk, hogy a Kapcsolat menüpont alatt lévő e-mail címek megváltoztak! Mától új elérhetőségünk van! 

 

Igen! Elindult az SP valóságsó, melyről ugye azt állapítottuk meg Varga B. Tamással legutóbbi rádiózásunk alkalmával, hogy talán egy fokkal jobb lesz mint a Győzike Show. De tényleg az?

 

Egy pár hete mi is feltettük azt a KÉRDÉST, ami most egy amerikai bíróságon is elhangzott: mik ezek felettünk?

 

Egy barátomtól hallottam ezt a kifejezést és nagyon megtetszett. Valószínűleg a legtöbb olvasó látta e filmeket, de ha valaki mégsem, mielőbb "lásson" hozzájuk! 

 

Néhány hete érkeznek hozzám levelek e témával kapcsolatban, mióta Deniz feltette a youtube-ra új klipjének werkfilmjét, melyben úgymond "tőlem idéz". 

 

A legtöbb ember nem hisz nekem, hogy mennyire pokoli a helyzet az egész világban, és azt végképp nem hiszik el, hogy az idők végéhez érkezünk el. 

 

Egy kis olvasnivaló Szabó Judittól, mely érzésem szerint sokakban nyithat új ablakokat és újra csak azt bizonyítja: nem minden az, aminek elsőre látszik!

 

Alább Pörzse Sándor beszélget Szántai Lajossal eme ősi szavunk eredetéről!

 

A tegnapi nap folyamán, a karácsonyi készülődés közepette már nem volt időm feltenni a Szép is... ...jó is! soron következő adását, de most pótolom a hiányosságot! 

 

Ahogy korábban ígértem, én is készültem egy kis karácsonyi ajándékkal az olvasóknak. Feltéve, hogy az olvasó ajándéknak veszi azt, ami következik. 

 

Tegnap este az összes parlamenti képviselő megkapta ajándékba a Jobbik frakciójától a Hunok mantrája albumot, aki jelen volt az országgyűlés épületében. 

 

Ezzel a gyönyörű és méltó szerzeménnyel kívánunk Nektek áldott Szentestét, a teljes verset a "Tovább" gombra kattintva hallgathatod meg:

 

"Az egymás szeretetének törvényét, a mennybéli angyal titkát nem páncélos német lovagoktól, görög és talján papoktól tanultuk volt, hanem még Ur városából hoztuk azt magunkkal."

 

Sajnos bejött amit az oldalsó cikkben jeleztem, Gyurcsányék ügyesen trükköznek és nemzetközi kapcsolataikat kihasználva gyönyörűen kürtölik tele a világsajtót..

 

Ahogy engem néhányan nemzeti reppernek titulálnak, bármennyire is küzdök minden skatulya ellen, kezdve a reppertől a nemzetiig, úgy van ám nyíltan cionista repper is a világon!

 

Pont Magyarországon!? Pont. És ez nem véletlen. Az sem véletlen, hogy Jézus, ha egyáltalán így hívták, a zsidók közé született. Ott volt rá szükség.

 

A történet valahol ott kezdődik, hogy néhány napja megláttam egy ismerősöm kezében egy "szentkirályis" palackot, és ledöbbentem.

 

A kihagyhatatlan rapport harmadik napja zajlik, fő színhelye a Nyugati téren állított menóra.