Hatvankilenc évesen meghalt az észak-koreai diktátor Kim Jong Il, aki 1994 óta volt a sztálinista ország államfője. 

 

Ami fáj nekik: karácsonyi üdvözlőlap és távozó IMF

 

Amint azt egy ideje hirdetem, pénteken egy Karácsonyi koncert árnyéka alatt, a Magyar Földre "turné" utolsó állomása következik Makón! 

 

Szép is... ...jó is! címet viselő kalózrádióműsorunk elérkezett 4., karácsonyváró részéhez és ezzel lassacskán kezd kialakulni a csapásirány.

 

Egy eddig számomra szinte elképzelhetetlen történés keretein belül a Hungaricával közös koncertet adunk februárban a Petőfi Csarnokban!

 

Számomra magasak ezek a hitel, meg milliárdos egyéb kesze-kusza dolgok, vagy épp hogy alacsonyak, lévén, hogy a matéria alacsony rezgéstartományban vannak.

 

Történelmi csúcson az államadósságunk!

 

Sosem értettem, illetve senki sem szolgált pontos információval, sem az iskolában, sem a magánéletemben arra a kérdésre, hogy kik is pontosan azok a bizonyos fasiszták.

 

Írország adósságrendezést kér a paktumért cserébe!

 

Szerdán, 21-én Budapesten a Turániában lesz "dedikálás", beszélgetés meg miegymás velem, az új album kapcsán, 11:00 és 13:00 óra között!

 

Minden betegség amelyet a fizikai testünkön megtapasztalunk csupán levetülése, tünete a valódi betegségnek, mely a "szellemtesten" gyógyítható.

 

A napokban újra forrongó Egyiptomból az internetre felkerült videók igen jól mutatják milyen is, amikor a hatalom kicsúszni érzi az irányítást a kezéből.

 

2011 Karácsonyán úgy tűnik, hogy a szellemi szabadságharcunk egy lépést bár tesz előre, de utána gyorsan kettőt ugrik hátra. 

 

Az Ismerős Arcok e dalában is említett faültetés fontosságáról szól az alábbi videó, nem csupán a konkrét, de persze átvitt értelemben is:

 

Az utóbbi években azt tapasztalni, egyre nyíltabban tolják az arcunkba a hanukázást.

 

"Akkor nem volt elégedetlen Tarlós, amikor sikerült a Jobbikot három-négy százalékkal lejjebb csavarnom"

 

A tegnapi "Szellemgyógyászat" című előadás párját találjátok alább, csak épp a Földgolyó másik oldaláról, egy kanadai ex-orvos asszony szájából.

 

Az óra ketyeg címet viselő cikk utóélete vélhetően egy cikksorozat lesz, hiszen a téma annyira tág, hogy nem mehetünk el ennyivel mellette. 

 

A facebookon állítólag személyre szabottan kapjuk a hirdetéseket. Hát nekem most ez jutott. És én egyre inkább diktatúrát szeretnék...

 

A szavazás névsora is megtalálható alább!

 

Kedves olvasó! Előre szeretném kihangsúlyozni, hogy semmilyen pánikot nem akarok kelteni benned, sőt elsősorban megnyugtatni szeretnélek!