Jó ünneplést román Testvéreinknek Erdély elcsatolása alkalmából!

 

Ugyan, mi változott..?

 

Az előzőleg tárgyalt 2Pac dalt érdemes a következő mai sláger szemszögéből (is) vizsgálni.

 

Ismét egy dal 2Pac-tól magyarra fordított szöveggel. Egy üzenet a hiphop-gengsztereknek, hogy így is lehet "keménykedni" a gettóban, sőt..!

 

A vasárnapi napon sikeresen átléptünk egy kisebb küszöböt, az 1000 regisztrált "tagot".

 

Néhány hete a Világpanorámában Szaniszló vendégeként, most egy kis tévé által készített riportban beszél az igazságról egy bennfentes, Vezér-Szörényi László.

 

A minap láttam, a "Big Fat Gypsy Gangster" szabad fordításban a "Dagadt cigánybnöző" című film adatlapját. Hogy is van ez?!

 

Európai lázadásoktól tart a brit kormány.

 

A Hungarica zenekar néhány nap múlva megjelenő új lemezéhez készült kisfilm úgy érzem mutatja az utat.

 

Mindig elképedek, hogy mostanában mennyivel kevesebb a videók nézettsége mint korábban.

 

A tegnapi napom olyan volt, mint amikor az ember valami teljesen új helyre csöppenve kapkodja a fejét, hogy "jéé ilyen is van?!", pedig csupán egy-két ruhaboltban és egy pesti "büfében" jártam.

 

Számomra érthetetlen, hogy miért övez olyan fojtogató hallgatás bizonyos területeket a múltunkat illetően. Illetve értem én az okát, a jelenlegi "elit" köreinek nyilván nem érdeke, hogy bármilyen jelentős felfedezés, kutatás vagy újdonság megbillentse a jelenlegi status quót. 

 

Az ősszel nagyjából 10 perces verzióban már megjelent munkának végre itt a komplett kiadása!

 

Néhány napja édesanyáméknál voltunk Zentével és a háttérben ment a Hír TV híradója, számomra megdöbbentő szöveggel.

 

Sokan félreértették a Johnny Gold produkciót, bár kétségtelen, hogy az első videóklippből nem derült ki, hogy pontosan miről van szó.

 

2. RÉSZ - Nem zsoldosok a zsoldosok!

 

Csak két fórum idézettel konferálnám föl a dolgot, mely mutatja, hogy e dal történetében is mennyire benne van a saját jelenlegi sorsunk oka:

 

Hamvas Béla:

 

Videó az afganisztáni magyar katonák ténykedéséről.

 

Különböző katasztrófahelyzetek szimulációinak tömegét végezték az elmúlt 1-2 hétben mind külföldön, mind az országban, és még folytatják.

 

A Saturn áruház új üzletének nyitásán forgattak az indexes újságírók. A filmen látható jelenség röviden a "nekem ciki" szókapcsolattal jellemezhető.