Julian Assagne volt az ausztrál fiatalember, aki több év munka után több ezer kormányzati és egyéb dokumentumokat publikált az Interneten.

 

Hogyan is van ez? A fogyasztás, az ok, tehát ha a fogyasztok, az magában rejti az igazságot? Világunk, már nem titkoltan az üzletemberek világa.

 

Úgy vettem észre, a legkerülendőbb téma, a szerelem és a szex. Lehet, mert azt hisszük, ezeket ismerjük és már nincs mit beszélni róla.

 

Örök kérdés, hogy ki számít illetékesnek, vagy éppen hitelesnek, hiszen nagyon nehéz definiálni ezeket a fogalmakat.

 

Nem kérdezünk, nincs is felelet, csak pár mondat, mely olyan szerepben tetszeleg, mintha valaki mondani akarna valamit.

 

Sosem szerettem az iskolát. Ezzel, szerintem nem vagyok egyedül. Nem könnyítettem meg tanáraim napjait, igazán elvittem őket a határaikig.

 

Ha valami új információt reméltél, kedvedet kell, szegjem, mert semmi olyat nem hallhatsz (olvashatsz) tőlem, amit te magad már ne tudnál. 

 

Azt hiszem nincs olyan olvasónk, aki e évszám láttán ne gondolna vissza a régi időkre.

 

Van egy zenekar ma, Magyarországon, akiket sajnos még mindig nem ismernek elegen.

 

A regisztrációval és az SMS-el kapcsolatban nem szeretném, hogy egy újabb lerágott csontot teremtsünk, de egy utolsó utáni passzust még engedjetek meg!

 

A szándék, hatalmas erő. Szándékomban áll változtatni és átadni azt, amit igazából hallani szeretnél. Ezzel teremtem meg saját utamat és most itt a magyarfoldre.hu-n nyilvánul meg.

 

Az a bizonyos változás, amiről olyan sokat szoktam beszélni, mindig megérkezik. Aztán az ember eldöntheti, hogy szeretne e széllel szemben pisilni, vagy sem.

 

Hála Istennek (persze kérdés, hogy melyiknek...) viszonylag későn jutott el hozzám Kent Hovind hihetetlenül hosszú és mindent alulmúló előadása. Jó ébresztő kapszula.

 

Mostanában sokat gondolkodom arról, milyen szerepeknek is kell megfelelni nőként.. hogy az élet különböző területein mi mindent kell kihozni magunkból..

 

A néhány napig még üzemelő Salátamagazin fórumán találtam ezt a videót. Mondanám, hogy elképedtem rajta, de már semmin sem csodálkozom, ahogy mondani szokták.

 

Kicsi korom óta meg vagyok őrülve a fegyverekért. Annak idején a barátaimmal délutánokon keresztül játszottunk a műanyag puskáinkal.

 

A zenészeknek van egy különleges lehetősége, mellyel bár egyoldalú de mégiscsak valamiféle kommunikációba folyhatnak azzal, akivel az utca emberének esélye sincs.

 

Valószínűleg minden olvasónk tudja, hogy nemrég hazánkban járt a Dalai láma. Rengeteg helyen számtalan stílusban és ezerféle tartalommal cikkeztek erről.

 

Ezúttal Dr. Papp Lajos professzorral beszélgetett Timea, Kitti pedig felvette és összevágta!

 

Ugye az oviban volt ez sokszor csengő mondóka, miszerint "aki mondja másra, az mondja magára". És van is benne valami, ne tagadjuk.

 

Az a néhány regisztrált tagunk már láthatja a Magyarföldre TV első adását Tévé menüpontunkban. A regisztációs díjat nem titkoltan az adásokra és a szerverre fordítjuk.